Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yemek yenildi şimdi 1 saate işlerimi halledip ders çalışmaya oturucam

Yapacaklarım🌱
📌Bulaşık mak. Kirlileri koymak
📌Tezgah üstü bulaşıkları yerleştirmek
📌Ocak ve tezgah silmek
📌Kurabiye ve tatlı yapmak (yarın misafir gelecek ama bana değil anneme götürücem inşallah )
📌Bi posta çamaşır katlamak
📌Oğlumun odasını toplamak
📌Her yere bi süpürge açmak
📌Oğlumla 15 20 dk da olsa etkinlik kitap okuma falan yapmak
📌 ders çalışmak
📌lavaboları bi elden geçirmek

Başlangıç 19:38

Bitiş 20:10 eşimle birlikte yaptık o da üzüldü halime. İstemsiz oldu diyor :olamaz:

✅ aspiratör, ocak, tezgah arası fayanslar, kombi, dolapların dışı alt üst, buzdolabı dışı, bul.mak.dışı, petek, tezgah, lavabo ve yerler güzelce silindi ( 3 kez )
✅ mutfağın ağzı yüzü yerine geldi
✅ bezleri çamaşır suyuna koydum
✅ aspiratörü neler nelerle sildim, telledim ama is kaldı ( beyaz renk )

Hafta sonu detaylı tekrar mutfağı eşimle birlikte yapacağız

Bitiş 20:10 eşimle birlikte yaptık o da üzüldü halime. İstemsiz oldu diyor :olamaz:

✅ aspiratör, ocak, tezgah arası fayanslar, kombi, dolapların dışı alt üst, buzdolabı dışı, bul.mak.dışı, petek, tezgah, lavabo ve yerler güzelce silindi ( 3 kez )

Üzüldüm penyezim nasıl o hale getirebilmiş mutfağı işten gelince şok olmuşsundur

Abla enişte naptı bu kadar 🫢

MssPARE MssPARE
İlk önce anneyi dışarda yapmış ve üzgünlerdi dedim mutlu olsunlar içerde olsunlar böyle yaptıı
İkisini de eklemek istedim 😊

annesiyle babasıyla yaşayan
Temizlik yapan
Fedakar kuran okuyan tesbih çeken ve notlar alan biri 🥹❤️
file_00000000696c6243a9f1f80f52f2e594_conversation_id=67f7fc77-865c-8010-b995-761632ef05f4&me...webp

file_000000009648622f863402fdef08d39b_conversation_id=67f7fc77-865c-8010-b995-761632ef05f4&me...webp

Üzüldüm penyezim nasıl o hale getirebilmiş mutfağı işten gelince şok olmuşsundur
Ben gelmeden bi posta silmiş
hemde ne şok :KK14:
Abla enişte naptı bu kadar 🫢
Sorma o da anlamış bi anda oldu dedi. Tavada yağ kızdırmış. tavuk kızarmak için, tavaya, tavuğu koyduğu gibi duman çıkmış yağ her yere sıçramış :KK43: aspiratör ve ocağın etrafı fayanslar kapkara is olmuş
Neyseki pakladık :super:

Sorma o da anlamış bi anda oldu dedi. Tavada yağ kızdırmış. tavuk kızarmak için, tavaya, tavuğu koyduğu gibi duman çıkmış yağ her yere sıçramış :KK43: aspiratör ve ocağın etrafı fayanslar kapkara is olmuş
Erkekler öyle abla ya benim eşim bi yemek yapmaya girsin ortalığın anasını ağlatıyor. Arkalarından 2 günlük iş çıkarıyorlar resmen 😄

Kötü olmuş abla yaa canınız sağ olsun
Bi daha olmasın inşallah 🤲🏻🌸

Back
X