- 11 Nisan 2007
- 86.578
- 507.395
- 1.223
O yanlara yumak kitap falan koyulur aslında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzüldüm penyezim nasıl o hale getirebilmiş mutfağı işten gelince şok olmuşsundurBitiş 20:10 eşimle birlikte yaptık o da üzüldü halime. İstemsiz oldu diyor
aspiratör, ocak, tezgah arası fayanslar, kombi, dolapların dışı alt üst, buzdolabı dışı, bul.mak.dışı, petek, tezgah, lavabo ve yerler güzelce silindi ( 3 kez )
mutfağın ağzı yüzü yerine geldi
bezleri çamaşır suyuna koydum
aspiratörü neler nelerle sildim, telledim ama is kaldı ( beyaz renk )
Hafta sonu detaylı tekrar mutfağı eşimle birlikte yapacağız
Abla enişte naptı bu kadarBitiş 20:10 eşimle birlikte yaptık o da üzüldü halime. İstemsiz oldu diyor
aspiratör, ocak, tezgah arası fayanslar, kombi, dolapların dışı alt üst, buzdolabı dışı, bul.mak.dışı, petek, tezgah, lavabo ve yerler güzelce silindi ( 3 kez )
mutfağın ağzı yüzü yerine geldi
bezleri çamaşır suyuna koydum
aspiratörü neler nelerle sildim, telledim ama is kaldı ( beyaz renk )
Hafta sonu detaylı tekrar mutfağı eşimle birlikte yapacağız
Maşallah diyeecez diye anladımKuşun kafesini eşim yıkadı
![]()
Yaa canım benim ne kadar güzel ve anlamlı olmuş
Gönül bide beni yapsana ne çıkacakMssPARE
İlk önce anneyi dışarda yapmış ve üzgünlerdi dedim mutlu olsunlar içerde olsunlar böyle yaptıı
İkisini de eklemek istedim
annesiyle babasıyla yaşayan
Temizlik yapan
Fedakar kuran okuyan tesbih çeken ve notlar alan biri
Eki Görüntüle 3574585
Eki Görüntüle 3574586
Aklımda olan bilgiler çok kısıtlı ama denicemGönül bide beni yapsana ne çıkacak![]()
Ben gelmeden bi posta silmişÜzüldüm penyezim nasıl o hale getirebilmiş mutfağı işten gelince şok olmuşsundur
Sorma o da anlamış bi anda oldu dedi. Tavada yağ kızdırmış. tavuk kızarmak için, tavaya, tavuğu koyduğu gibi duman çıkmış yağ her yere sıçramışAbla enişte naptı bu kadar![]()
Evet başım kapalıAklımda olan bilgiler çok kısıtlı ama denicemsende başörtülüydün diye hatırlıyorum
Bidesweetgirlcandy yi yapıcam onunla ilgili taslak kafamda hazır
Erkekler öyle abla ya benim eşim bi yemek yapmaya girsin ortalığın anasını ağlatıyor. Arkalarından 2 günlük iş çıkarıyorlar resmenBen gelmeden bi posta silmiş
hemde ne şok
Sorma o da anlamış bi anda oldu dedi. Tavada yağ kızdırmış. tavuk kızarmak için, tavaya, tavuğu koyduğu gibi duman çıkmış yağ her yere sıçramışaspiratör ve ocağın etrafı fayanslar kapkara is olmuş
Neyseki pakladık![]()
Lora ,nane, limonsuz kesin bilgi yayalımArkada iş yapmayan 3 lü kim acaba![]()
HayalEvet başım kapalıyapabilirsen yap yapamazsan canın sağ olsun
![]()
Kötü olmuş abla yaa canınız sağ olsunBen gelmeden bi posta silmiş
hemde ne şok
Sorma o da anlamış bi anda oldu dedi. Tavada yağ kızdırmış. tavuk kızarmak için, tavaya, tavuğu koyduğu gibi duman çıkmış yağ her yere sıçramışaspiratör ve ocağın etrafı fayanslar kapkara is olmuş
Neyseki pakladık![]()