Düzenli Evimiz & Hayatımız

bugün oğlumun doğum günü ne güzel bi güne denk geldi bu sene :KK68: doğduğu senede ramazanın 10. günüydü
Rabbim sağlıklı ,hayırlı ömürler nasip etsin , ikimiz mart kızımla babasıda eylül ayı
Doğum günü kutlu olsun hayırlı ömürler versin Allah

Hanımlar sizden bir şey isteyebilirmiyim 🌹⚘❤

Sağlık sorunu yaşıyorum Rabbim beterlerinden saklasın 🤲🤲🤲
Ramazan ayı boyunca dr ler kontrollerle geçti diyebilirim ... böbrekte taşlar var ve taşlar böbreğe zarar vermiş...Dr ler böbreğin alınması gerekiyor dedi ....başka bir dr önce taşları alalım böbreği takip edelim sonrası böbrek toplarsa ameliyata gerek yok eğer toplamazsa böbrek alınacak dedi ...şuan böbrek %5 %10 çalışıyormuş Ramazan sonrası böyle durumlar yaşıyacağım

Böbrek taşı için 100 tane FIL SURESI okunursa çok faydası olucağını söylediler böyle bir görsel gördüm ve yorumlarda faydasını görenler olmuş.kendiliginden düşmüş taşlar

Sizden ricam inşallah ameliyatlara gerek olmadan taşlar düşer benim için Fil süresi okurmusunuz 🌸🌺🌹

kim ne kadar okursa mübarek gün Rabbim kabul etsin 🤲🌺
Allah razı olsun🤲❤⚘🌹

Ramazan ayı boyunca dr ler kontrollerle geçti diyebilirim ... böbrekte taşlar var ve taşlar böbreğe zarar vermiş...Dr ler böbreğin alınması gerekiyor dedi ....başka bir dr önce taşları alalım böbreği takip edelim sonrası böbrek toplarsa ameliyata gerek yok eğer toplamazsa böbrek alınacak dedi ...şuan böbrek %5 %10 çalışıyormuş Ramazan sonrası böyle durumlar yaşıyacağım

Böbrek taşı için 100 tane FIL SURESI okunursa çok faydası olucağını söylediler böyle bir görsel gördüm ve yorumlarda faydasını görenler olmuş.kendiliginden düşmüş taşlar

Sizden ricam inşallah ameliyatlara gerek olmadan taşlar düşer benim için Fil süresi okurmusunuz 🌸🌺🌹

Allah razı olsun🤲❤⚘🌹
Okumam mı parecim birazdan hatim duasına gidicem adınla dua edicem canım benim 🤲🏻 İnşallah kolayca atlatacaksın

Allah razı olsun🤲❤⚘🌹
Tabii ki okurum rabbim şifanı versin pare

Okumam mı parecim birazdan hatim duasına gidicem adınla dua edicem canım benim 🤲🏻 İnşallah kolayca atlatacaksın

Bonus Bonus Canım benim sen ve penyez83 penyez83 bu sürecimi biliyorsunuz ...her dr ye gidip geldiğim de her zaman her an yanında oldunuz desteğiniz moral vermeleriniz benim üzüntümü bir nebze giderdi belki yakınlarımdan görmediğim ilgiyi bana verdiniz ❤❤

Allahım bu mübarek gün bu gece hürmetine attığınız adına sevap yazsın mevlâm iyiki varsınız canlarım.benim❤❤❤

Back
X