Düzenli Evimiz & Hayatımız

Herkese iyi akşamlar kızlar
Annemgile gitmistim bende orda yaptım iftarı ev kalabalıktı.
Sözde gecmis olsuna gelmis teyzemgil teyzemin gelini anneannemgil
Ama annem ayakta geziyo her seyi o yapıyo yemek yedik ortada kimse yok annemle ikimiz topladık her şeyi
Böyle oldugu zaman o kadar sinir oluyorum ki
Kücükte olsa ameliyat iste kadın hastaneden cıkmıs size yemek hazırlamıs bari toplamaya yardim edin. Annem yapmasın yorulmasın diye ben yaptım her şeyi. Kimsenin acıdığı yok

Ama annem ayakta geziyo her seyi o yapıyo yemek yedik ortada kimse yok annemle ikimiz topladık her şeyi
Kücükte olsa ameliyat iste kadın hastaneden cıkmıs size yemek hazırlamıs bari toplamaya yardim edin. Annem yapmasın yorulmasın diye ben yaptım her şeyi. Kimsenin acıdığı yok

Yatıracaktın anneni ilknur kimseden fayda yok. Zaten hasta insana yemeğe gelinir mi ya 🤦🏻‍♀️
Hastayken yemeğe gelen en yakını olur insanın oda zaten yaptırmaz mutfağa girer böyle olmalı yani.

Yatıracaktın anneni ilknur kimseden fayda yok. Zaten hasta insana yemeğe gelinir mi ya 🤦🏻‍♀️
Hastayken yemeğe gelen en yakını olur insanın oda zaten yaptırmaz mutfağa girer böyle olmalı yani.
Yatsana anne diyorum iyiyim ben diyo iyisinde herkes gitsin kendine yine iyi ol. Ben salatayı pilavı yapıyorum yanımda ayakta dikiliyo kahve yaptım otur ic diye ne bekliyosun anne ikimiz mi yapcaz dedim oturttum zorla. Anneannemgil hadi şehir dışından geldiler mecbur yemekli olsun dicemde teyzem karsı binada oturuyo orda yiyip gelebilirlerdi.

Annen hasta sanırım İlknur okuyamadım geçmişi geçmiş olsun 💐

Sero yazıcam unuttum abla tavsiyesi sakın unutmayın küçük çocuklular olarak en mutlu olan çocuk yoksun olan çocuktur kıymeti bilir.
Modu düşsün hiç bir kötü etkisi yok alınmayan şekerin çocuğa.
Günaşırı falan diye kural koy mesela ve kurala uy.
Üzülür mü deme sakın o anlık tepkiler verir o üzülmek değil.
Parktan dönerken yere yapışan çocuklar olur çok gitmekten inan.
Kısıtlı giden çocuk zaten parka odaklanıyor bıkma lüksü yok.

Daha küçükken kontrolü bırakmayın ilerde kontrol olmuyor
Doğru söylüyorsun benim kararlı olmam lazım ya.

almayınca kötü anne olmuyorsun ki
sonuçta çocuğa yetinmeyi ve sınırı öğretiyorsun
öyle düşün hem sağlıksızlar harika bi annesin
Falancanın annesi her dediğini alıyormuş sen niye almıyorsun diyor sıpa :( resmen vicdan yaptırıyor.
Neyse bundan sonra kararlı olcam inşallah ya

Kankam aslında biz cok büyütüyoruz ya ne kural koyarsan ona allışıyolar. Bizim 3 haftadır sadece bi tane abur cubur hakları var mete zaten aramıyo biliyosun ama arda her gün bi tane mutlaka yerdi o bile alıştı inanamıyorum düsünsene her gün bi tane cikolata yada baska bisey yiyen cocuk haftada bir yiyo markete girincede isterlerse bu hafta hakkınızı yediniz diyorum bos bos gezip cıkıyoruz. Bizim kafamızda kurdugumuz kadar onlar üzülmüyo yani
Bence benim çocukluğum da olan şeylerle alakalı benim bu tutumum. Şimdi şimdi düşününce anlıyorum :(

Hayırlı geceler herkese🌸

İftara 50 dk kala mutfağa girdim✅
Patates püresi✅
Ve bol soğanlı Kıyma kavurdum ✅
Salata yaptım✅
Çorba ve makarna vardı✅
Çay demledim✅
Çay demlenirken uyuya kalmışım 🫠
Uyandım içtik çayı ✅
Oğlumu daha yeni uyuttum✅
Şimdi kalkıp mutfağa giriyorum en az 1 saat sürer temizlemem 🌸
Uzum süredir bu kafar salmamıştım
Gerçekten gücüm enerjim yok kolum ağrısı üzerine başka şeylerde eklenince kendim de güç bulamadım akşam uyumak biraz iyi geldi şimdi başlıcam inşallah 🤲🏻🌸

Back
X