- 13 Mart 2019
- 14.455
- 52.093
- 598
Napayım çok güzel işler yapmışsın öyle yazmak geldi içimdenYaaaaaa Gönülbirden gülmeye başladım, eşim neye gülüyorsun kimle konuşuyorsun diye sordu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napayım çok güzel işler yapmışsın öyle yazmak geldi içimdenYaaaaaa Gönülbirden gülmeye başladım, eşim neye gülüyorsun kimle konuşuyorsun diye sordu
Ne bitmez maçtı bizde izledik fenerbahceli degiliz ama esim bütün macları izler sagolsunİki kupa kahve içtim diye midir bilmem uyumadım.
Kocamsu da maç izliyor, eşlik ediyorum. İzliyorum
Oysa çok zorlanıyorum uyku yönünden. Sahur zor geliyor.
Ama uyku yok bu gece![]()
Ayagında sallarken çabuk dalıyo mu peki cok uzun sürüyosa seronun dediği gibi yap. Onlar her seye alışıyoda iste biz sabredemiyoruz hemen olsun istiyoruz4 yaşına yeni girdi canım
Ben Öğle uykularını bırakalı çok oldu enerjisi bitmiuordu malesef öğlen uyusa gece 12 ye kadar kalır
Erken yav çok zor oluyor ama elini yeni ağzına götürmeyi öğrendi hemen kasimaya çalışıyorAaa kaç aylık oldu kıız ahsende 4.5 aylıkken çıkarmıştı erkenden peş peşe dizdi koydu dişleri
Ay gül gül ölüyorum yaw bu koltuk tepesi ilk nasıl cereyan ettirafine zevkleri var haaaa
![]()
Benim kücük oglanda erken cıkarmıstı dişini 4 aylıkken şok olmuştumErken yav çok zor oluyor ama elini yeni ağzına götürmeyi öğrendi hemen kasimaya çalışıyor
İlk zamanlar gaz problemi varken durmuyordu çok çaresizim cocuklarda yerde film izliyorlar bi. Anlık şaşkınlıkla çıktım sustu o da öyle başladı![]()
Okul liste vermiyor mu herkes aynı şeyleri koysun diye bizde liste vardıGünaydın kızlar
Sabah kalkması bi zor geliyo ki okul icin her gün beslenme hazırlamak bide bisey yedigide yok düşünüp duruyorum ne koysam diye![]()
Ayağına sıcak su koy sıcak tut bakalımSahurdan sonra uyuyamadım sol kulağım ağrıyor karnıma da kramp giriyor üşüttüm mü ki diye düşünüyorum
Yataktayım bugün kendileri hazırlanıp çıktı çocuklarAyağına sıcak su koy sıcak tut bakalım
çok geçmiş olsun nane kulak ağrısıda çok zordur Allah şifalar versin canımSahurdan sonra uyuyamadım sol kulağım ağrıyor karnıma da kramp giriyor üşüttüm mü ki diye düşünüyorum
De mi, heyecanlıydı uzadı da uzadı.Ne bitmez maçtı bizde izledik fenerbahceli degiliz ama esim bütün macları izler sagolsunsahura kalkamam ben geri dedim bugun sahursuz tutuyoruz