• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın hayırlı sabahlar 🌹
Yürüyorum kuş sesleri eşliğinde 📿
Hayırlı cumalar verimli bereketli bir gün olması umuduyla 🤲🏻 ❤️

Screenshot_20250314-065540_Instagram.webp

İki kupa kahve içtim diye midir bilmem uyumadım.
Kocamsu da maç izliyor, eşlik ediyorum. İzliyorum 💛💙

Oysa çok zorlanıyorum uyku yönünden. Sahur zor geliyor.
Ama uyku yok bu gece🤷🏻‍♀️
Ne bitmez maçtı bizde izledik fenerbahceli degiliz ama esim bütün macları izler sagolsun😂 sahura kalkamam ben geri dedim bugun sahursuz tutuyoruz

4 yaşına yeni girdi canım
Ben Öğle uykularını bırakalı çok oldu enerjisi bitmiuordu malesef öğlen uyusa gece 12 ye kadar kalır
Ayagında sallarken çabuk dalıyo mu peki cok uzun sürüyosa seronun dediği gibi yap. Onlar her seye alışıyoda iste biz sabredemiyoruz hemen olsun istiyoruz

Aaa kaç aylık oldu kıız ahsende 4.5 aylıkken çıkarmıştı erkenden peş peşe dizdi koydu dişleri 🤭

Ay gül gül ölüyorum yaw bu koltuk tepesi ilk nasıl cereyan etti 😂😂😂 rafine zevkleri var haaaa😂😂😂
Erken yav çok zor oluyor ama elini yeni ağzına götürmeyi öğrendi hemen kasimaya çalışıyor 😅
İlk zamanlar gaz problemi varken durmuyordu çok çaresizim cocuklarda yerde film izliyorlar bi. Anlık şaşkınlıkla çıktım sustu o da öyle başladı 🤣🤣

Erken yav çok zor oluyor ama elini yeni ağzına götürmeyi öğrendi hemen kasimaya çalışıyor 😅
İlk zamanlar gaz problemi varken durmuyordu çok çaresizim cocuklarda yerde film izliyorlar bi. Anlık şaşkınlıkla çıktım sustu o da öyle başladı 🤣🤣
Benim kücük oglanda erken cıkarmıstı dişini 4 aylıkken şok olmuştum 😂

Ne bitmez maçtı bizde izledik fenerbahceli degiliz ama esim bütün macları izler sagolsun😂 sahura kalkamam ben geri dedim bugun sahursuz tutuyoruz
De mi, heyecanlıydı uzadı da uzadı.
Malesef kötü bitti o ayrı.

Sahursuz da zor ama uyku bölünmesi daha zor yine zorlandığım bir sabah oldu

Back
X