- 27 Mart 2019
- 30.149
- 110.573
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse iyi tarafından bakalım hatmin bitmek üzereHeySero serom ramazan günlüğünde yazdıklarını gördüm
Hahahaha bu sefer hiç çekilmedi bide gidiş sebebimi bi bilsen
Keşke içindekileri yazsaydım da en azından gittim ama hakettinde der yazamadiklarim dert olmazdı
Neyse geldim hosgeldim![]()
25 dk sonra kontrol et pişmemiş ise kontrollü pişirmeye devam edersinKızlar şimdi yarın misafir çağırdım, düdüklüde kavurma yapacağım kaç dakikada pişer? Kesin bilgi lazım![]()
Bu ara yaramazlık yapma uzamasın daha fazlaHoş buldum ablacığım
Öyle bi 5 günlük uzaklaştım geldim
Iyimisin nasılsın ❤
Ulan seni tutabiliyoz mu ıfacık bir boşluk bulsan giriyorsun malum kapıdanAaaa o kadar çok bildirim vardı yeni yeni bakıyorum ⚘
Hosbuldum beni sıkı tutun tekrar gitmeyim Hahhaha
❤❤❤
Ulan seni tutabiliyoz mu ıfacık bir boşluk bulsan giriyorsun malum kapıdan
Bu ara yaramazlık yapma uzamasın daha fazla
Ay evet kız Sero bir cüzüm.kaldiNeyse iyi tarafından bakalım hatmin bitmek üzere![]()
sağolasın parecim Allah razı olsunIyiyim bende şükür ablacığım
Çok geçmiş olsun⚘
Köydeki evde duruyolar normalde burayada bi hafta geliyosa her gün bizdeler abla gitcez diye alısveris yapmıyo kahvaltıda aksam yemeginde hep emrivaki yer içer oturur bide asla bi catal bile kaldırmaz. 11 sene olacak evleneli beraber toplayalım yardım ediyim demez.Alıştım artık ne diyimemrivaki yapmış resmenben kızıma bile diyemem yemek yap size gelicez diye ne değişik insanlar var
Çocukların odalarını topladım
AZ bir çamaşır katladım
Ses yapmıyorum sessizce biraz Kuran okuyup az uyuyacağım inş
Sal gitsin bir şey olmaz. Robot süpürürken varsa başka işin onu yaparsınHer odayı topladım.
Yarın misafir var ama hiç temizlik yapasım yok sadece robotu salsam nolur ki
Pilatese gittim geldim.
Dünyanın çamaşırı vardı, katladım ve yerleştirdim.
Devrildim biraz.
Zorlanıyorum...
Yemek düşüniyim, kalkarım.
Ay valla öyle yaptım abla. Şu bulantı için içtiğim ilaç beni sersem yaptı hiç ayağa kalkasım gelmiyor. Kuran okudum bi iş yapmadımSal gitsin bir şey olmaz. Robot süpürürken varsa başka işin onu yaparsın![]()