Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ara biraz sakarım üst üste öyle hatalar yapınca güzel temenniler de bulundum kendim içinBir hazırlık mı var nane?
Sağlıklı embriyo mu varmış yani. 2 tane olan neGeldi bonus 2 tane normal varmış çok şükür![]()
Yaa kötü olmuş o ısıtıcılarda yakar kavururHasta değilim Serocum, eşim gece oda serin diye ısıtıcıyı açmış sanırım oyüzden böyle terledim.
Çok şükür canım sevindim bundan sonraki süreçte sağlıkla afiyetle ilerlersin inşaAllahGeldi bonus 2 tane normal varmış çok şükür![]()
İnşallah canımSağol canım inşallah sanada banada sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Allah![]()
Öksürürken kaburgaya yükleniyoruz ya ondan olmuştur benimde bugün yine başladıÇok değişik şeyler yaşıyorum aman beesağ göğüs altında kaburga mı neyse oraya bişey olmuş öksüremiyorum fena batıyor yaw. Bugünde öksürük başladı sabah yine boğazım fenaydı acıyordu
![]()
Bumerang gibi dönüp dönüp geri geliyor bu hastalıkÖksürürken kaburgaya yükleniyoruz ya ondan olmuştur benimde bugün yine başladı
Vesevese etme ben öksürürken kıranı biliyorum![]()
Yemeği yaptım ev süpürülecek getirdim süpürgeyi ortaya koydum o bana bakıyor ben onaBeyazları katladım uzandım dinlenmeye.
Daha mutfağa da hiç girmedim
Ben süpürmüşemYemeği yaptım ev süpürülecek getirdim süpürgeyi ortaya koydum o bana bakıyor ben onaBakışıyoruz iki gözümün çiceği
![]()
Niye yazdığımı unutup başka bir yerden cevap vermişim göz dr na gideceğim için yazmıştım şimdi hatırladımBir hazırlık mı var nane?
Bu ara biraz sakarım üst üste öyle hatalar yapınca güzel temenniler de bulundum kendim için
Ben bu seneki vürüs ne korana nede infülenza çok farklı bir 3 gr aklım vardı yeminle onuda aldı diyorum yapıştı canımızaBumerang gibi dönüp dönüp geri geliyor bu hastalık
Evet aslında öncesinden ayarladım ama niyeyse birikti hep o güne zor oldu birazGonulmeyvesi misafir günü bizde dr hastane derken önden hazırlık yapamadığım için çok sıkışıp gece pert olmuştum
Habersiz almamaya çalış önceden temizliğini yap o güne sırf üstten toplama olsun yemeğe kalsın vakit.
Canım çok sevindim en kısa zamanda yavrunuzda gelsin inşallah en kolay şekilde3 gün oluyor belli olalı
Canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk geçerÇok değişik şeyler yaşıyorum aman beesağ göğüs altında kaburga mı neyse oraya bişey olmuş öksüremiyorum fena batıyor yaw. Bugünde öksürük başladı sabah yine boğazım fenaydı acıyordu
![]()
Allah kolaylık versinnAni kararla tuvalet eğitimine başladım geçen ki gibi olmaz umarım şimdilik iyiyiz sabah çıkardım bezini![]()
Maşallah maşallah darısı bana inşallahÇocuk odasının camını sildim
Aynasını sildim ayrıntılı toz aldım
Yerlerini elle sildim bazı yerleri kremledim
Halıyı serdim oturdum 2 çekmece daha düzelttim tek tek katladım
Mutfağın yerini elle sildim
Kapının önünü içten sildim
Benim oğlan yeni bıraktı diyebilirim 2 ay var aralarında burada Bonus yıpranmaya gerek yok eninde sonunda bırakıyorlar demişti ilk deneme döneminde geçtiğimiz yaz ayında olmadıydı bırakmıştımAni kararla tuvalet eğitimine başladım geçen ki gibi olmaz umarım şimdilik iyiyiz sabah çıkardım bezini![]()
Evet banada Bonus destek olmuştu bu konu da erken başlamıştım birinin tavsiyesiyle bziimde olmadı zorlandık o zaman "kimseyi dinleme zaten o vakti gelince anlarsın" demişti canımBenim oğlan yeni bıraktı diyebilirim 2 ay var aralarında burada Bonus yıpranmaya gerek yok eninde sonunda bırakıyorlar demişti ilk deneme döneminde geçtiğimiz yaz ayında olmadıydı bırakmıştım
Şimdi kendisi söylüyor tuvalete gittim diye mutlu oldun demi anne diyor birde