• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet aslında işinden iş arkadaşlarından amirinden çok memnun o yüzden çok da zorlamak da istemiyor hayırlısı inşallah hakkımızda
Ben Erzurum'u çok seviyorum. Ama aile uzakta ise çok zor oluyor. Gitmesi gelmesi ...

Ben Erzurum'u çok seviyorum. Ama aile uzakta ise çok zor oluyor. Gitmesi gelmesi ...
Aynen canım benim ailem çok uzak sayılmaz 4-5 saat kadar eşimin ailesi İzmirde ben de seviyorum burayı çok büyük de değil küçük de değil benim için yaşanabilecek bir şehir

Dün bütün gün hiç giremedim evde değildim banyo temizliğimi evelsi gün gece yatmadan yapmıştım
Yerleri süpürdüm sildim deterjan dolabını şöyle bi düzenledim halılarını değiştirip temiz serdim
Lavaboyu cifledim
Klozeti çamaşır suyu ve g.tmzlikle dezenfekte ettim 😊
Söküklerim var bi kaç tane onlara da bugün el atarım inşallah 🤗🤗

Hayırlı sabahlar💕
95a63d7f58027c8a13a1d57c6e058b0e.webp

Bugün güne erken başladım zaten uykular hep yarı uyku yarı uyanık Rabbim şimdiden hazırlıyor heralde hamdolsun😌

6 da kalktım eşime kahavaltı hazırladım
İşe yolculadım
Namazımı kıldım
sofrayı topladım
Ama şuan başımda bi ağrı ağırlık var braz uyumaya ihtiyacım var sanırım 😊

Bugün güne erken başladım zaten uykular hep yarı uyku yarı uyanık Rabbim şimdiden hazırlıyor heralde hamdolsun😌

6 da kalktım eşime kahavaltı hazırladım
İşe yolculadım
Namazımı kıldım
sofrayı topladım
Ama şuan başımda bi ağrı ağırlık var braz uyumaya ihtiyacım var sanırım 😊
Sen uyumayacaksin da kim uyuyacak şekerim.

Hamislere uyku yakışıyor.

Ama sen yine de son aylarda normal doğumsa planda olan bol hareket yap ki kolay olsun doğumun.
Ayyy son aylarına gelmiş hamile görünce ben heyecan yapıyorum 🤭😁😆🤭😁😆

Back
X