- 12 Mart 2019
- 282
- 568
- 33
- 39
benim eve de 10 kişi lazım@Bonus evimi şey götürüyor yetiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim eve de 10 kişi lazım@Bonus evimi şey götürüyor yetiş
4 ocak ödevi
Banyo temizlemek
Sökük,yırtık varsa tamir etmek
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Pasiflora25
M Musluk Suyu
pawlover
@merve-onur
H hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
Birtekefem
@_Reyyan
athena
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
hayalim gercek oldu
@zeynebzeyneb
Ayla-
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
Dün temizledim banyoyu negoom4 ocak ödevi
Banyo temizlemek
Sökük,yırtık varsa tamir etmek
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Pasiflora25
M Musluk Suyu
pawlover
@merve-onur
H hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
Birtekefem
@_Reyyan
athena
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
hayalim gercek oldu
@zeynebzeyneb
Ayla-
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
Ben de başka bir şey zannettimDün mide bulantısı vardı şimdi İyiym tatlım uyudum kendime geldim![]()
Anam sen Erzurum da mısın?benim erzurumdaki 4. kışım ilk defa kış bu kadar hafif geçiyor
Yok kızBen de başka bir şey zannettim![]()
Evet canım Erzurumdayız biz de tayin bekliyoruz ama olmuyor galiba emekli oluruz buradaAnam sen Erzurum da mısın?
Bir zamanlar ben de oradaydım ama tayini çıktı eşimin bursaya.![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama emekliliğe ne kadar var? Neden olmuyorEvet canım Erzurumdayız biz de tayin bekliyoruz ama olmuyor galiba emekli oluruz burada
Çoookk var ben öğretmenim canım benim tayinim sıkıntılı değil de eşim üniversitede rektör göndermiyor Personel ihtiyacı var diye o tayinine olur vermedikçe gidemeyecek gibiyizHakkınızda hayırlısı olsun. Ama emekliliğe ne kadar var? Neden olmuyor
Akademi işlerinde okul önemli. Başka bir yere gitse rahat edemeyebilir. Üniversiteler özerk olduğu için. Allah hayırlı bir kapı açsın insallah..Çoookk var ben öğretmenim canım benim tayinim sıkıntılı değil de eşim üniversitede rektör göndermiyor Personel ihtiyacı var diye o tayinine olur vermedikçe gidemeyecek gibiyiz
Evet aslında işinden iş arkadaşlarından amirinden çok memnun o yüzden çok da zorlamak da istemiyor hayırlısı inşallah hakkımızdaAkademi işlerinde okul önemli. Başka bir yere gitse rahat edemeyebilir. Üniversiteler özerk olduğu için. Allah hayırlı bir kapı açsın insallah..