• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam kızlar. Burada hava çok güzel.

Neler yaptım.
🐞 1 cüz okudum (büyükbabam için hatim okuycam az gün kaldı)
🐞 Ebeveyn banyosunu temizledim.
🐞 Bornozları yolluklaro yıkatıp, astım.
🐞 Yatağımı düzelttim.
🐞 Pazara gittim
🐞 Balkonu yıkadım.

Neler yapacağım kısmında ise kaynım maç izlemeye geliyormuş. Kalır burda, mecburen yeni işler çıktı. Belimde gene tutuldu yavaş yavaş artık yapmaya çalışıcam.
- misafir banyosu temizlenecek
- salon toplanacak
- TV ünitesinin tozu alınacak.
- yemek yapıcam.

Kızlar ne diyicem az önce içeri girerken gözümü komsunun pırıl pırıl parlayan kapısı aldı. Ay neyle silmiş resmen mücevher gibi parlıyor. Dönüp kendi kapıma bakınca :kızgın:
Parlamamasını geçtim leke dolu. Nego dış kapı ödevi mi versen. Silmem lazım 😂

✔️Evi,yatakları topladım
✔️Birkaç parça bulaşık vardı yıkadım
✔️Kahvaltı hazırladım topladım bulaşıkları yıkadım
✔️Ocağı sildim
✔️Çamaşırları ikinci kez serdim
✔️Evi süpürdüm
✔️Toz aldım
✔️Mutfak dolaplarının yüzünü sildim
✔️Tuvalet, banyoyu yıkadım
✔️Yemek yapılacak
✔️Çöpleri çıkardım

Bugün sözde mutfagi indieecektim aşağı ama mutfak beni indirdi niyetliyim bugün pek Bi iş yapamadım yatak odasının perdelerini söktüm yıkandı utulemedim asılacak yatak odasının halisini cirptim serdim yerini sildim ortalığı topladım banyoyu sildim salonun yerlerini değiştirdim eşyaların dışarıda isim vardi onu hallettim oğlanı kreşten aldım ders çalıştırdım yemek yedirdim şimdi de ben iftar edeceğim sonrasında evi supururum

Evimin her yeri dip köşe temizlik istiyor ve düzen olusturmam lazım. Bu hafta bilgisayarda yogun çalışmam var 2 saatte gözlerim dayanmayacak hale geliyor. Evde beni uzuyor. Acaba birini mi cagirsam gerçi çok pahalı ve insanın icinede sinmiyor çoğu zaman. Yoksa ara tatilimi beklesem büyük temizlik için

Bugun yaptıklarım
🎈Kahvaltı hazırladım bulaşıkları dizdim
🎈Evi süpürdüm sildim detaylı yatak altı koltuk altı falan
🎈Balkonu süpürdüm sildim cam balkon olduğu için kışın yıkamıyorum süpürüp siliyorum
🎈Banyoyu dün porçözle yıkamıştım bugun de dolabını temizledim Düzenledim
🎈Tuvaleti yıkadım dolabını düzenledim
🎈Yemek yaptım beşamel soslu tavuk yaptım biraz aşamalı oldugu için iki saat uğraştım sonra yemek yedik bulasık dizdim makinaya tekrardan mutfagı süpürdüm şimdide çay demledim
🎈Sonrada meyve yeriz mutfagı toplarım bugunluk bu kadar

Ödevi de banyo temizlendi pijamımı dikemedim kızım uyuyunca dikerim baska da dikiş işi yok

İyi akşamlar 🌸

dün yaptıklarımı yazayım bugün bişi yapamadım 🙈
Mutfak dolaplarını iç dış sildim yerleştirdim
Ayakkabılığı iç dış temizledim giymediklerimizi ayırdım
Toz aldım
Tüm evi süpürdüm sildim
Kapıları sildim
Petek içlerini sildim
Buzdolabını iç dış temizledim

bugün 4 günün acısı çıktı işler yoğundu yine

İyi geceler kızlar. Bugün öğlene kadar hiçbir şey yapmadım desem yeridir. Yasak kalkınca çocukları parka götürdüm. Eve geldikten sonra banyo yaptırdım. Akşam yemeği için kahvaltı türü bir şeyler hazırladım. Sofrayı topladım, süpürdüm. Mutfağı topladım süpürdüm. Bulaşık ve çamaşır makinesini açtım. Alışveriş poşetleri sökülmüştü. Onları diktim. Yarın için nohut ıslattım. Birazdan da uyuyacağım. Hepinize iyi uykular. ❤❤❤❤

Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama emekliliğe ne kadar var? Neden olmuyor
Çoookk var ben öğretmenim canım benim tayinim sıkıntılı değil de eşim üniversitede rektör göndermiyor Personel ihtiyacı var diye o tayinine olur vermedikçe gidemeyecek gibiyiz

Çoookk var ben öğretmenim canım benim tayinim sıkıntılı değil de eşim üniversitede rektör göndermiyor Personel ihtiyacı var diye o tayinine olur vermedikçe gidemeyecek gibiyiz
Akademi işlerinde okul önemli. Başka bir yere gitse rahat edemeyebilir. Üniversiteler özerk olduğu için. Allah hayırlı bir kapı açsın insallah..

Akademi işlerinde okul önemli. Başka bir yere gitse rahat edemeyebilir. Üniversiteler özerk olduğu için. Allah hayırlı bir kapı açsın insallah..
Evet aslında işinden iş arkadaşlarından amirinden çok memnun o yüzden çok da zorlamak da istemiyor hayırlısı inşallah hakkımızda

Back
X