Bak artık yorum bile yapmıyorumNe olacak bu benim kitleleri arkamdan sürükleyen hallerim ya hahahaha
Evet evelik sardımEvelik mi?
Etiketlere bakmıyorum sorun değil
Mego star gibi bir şey miNego bile yazamamışım o kadar olmaz yani
Yaa bak ben de çıkıyodum kimse yok diye gittim kek yaptımİşten geldim ve 1.5 saatlik maraton yaptım
Evi havalandı
yemek yendi mutfak toplandı
Bul.mak.çalıştırıldı
tezgah ocak silindi lavabo cif ile ovuldu
bul.mak. buzdolabı kombi üsten silindi
wc ve lavoba yıkandı
12 parça ütü yapıldı
çay demleniyor
Namazlar kılındı çay olana kadar kuran okuyacağım
Hepinize huzurlu mutlu keyifli akşamlar
Mego star gibi bir şey mi
Çok severim çıktı mı o yav hemen annemden istiyimEvet evelik sardım
Tamam bundan sonra bana megostar diyebilirsinizEvet ultra bir de
Çoktan çıktı yağmur da yağıyor ondan güzel yaprakları varÇok severim çıktı mı o yav hemen annemden istiyim
Bak artık yorum bile yapmıyorum
İyiyim şükür kızın ateşi çıkıyor gibi onla uğraşıyorum sen nasılsınSlmlar kizlar hepiniz iyisiniz insallah
Hangisi benim
Geçmiş olsun neyi vardıİyiyim şükür kızın ateşi çıkıyor gibi onla uğraşıyorum sen nasılsın
Ooooo sen saldıysan gerisini düşünemiyorumNegoya kim yardım etsin hacısaldım da saldım
Çok mu yoğunsunKizlar ben ise girdim 2. Haftamdayim henüz tempoya alışamadım evi robot süpüruyor bende wc lavabo yıkıyorum sadece. Çok yoruluyorum
Hayırlı olsunKizlar ben ise girdim 2. Haftamdayim henüz tempoya alışamadım evi robot süpüruyor bende wc lavabo yıkıyorum sadece. Çok yoruluyorum
Şapkalı şallar varOkuldan sonra eve gelmedim kendime şapka almaya gittim arkası olmayanlardan. Güneşten korumaya çalışıyorum yüzümü ama şapka şart oldu yoksa şalın izi çıkıyor yüzümde.
Büyük kızıda bekledim 6 da eve geldim
Hayırlı olsunKizlar ben ise girdim 2. Haftamdayim henüz tempoya alışamadım evi robot süpüruyor bende wc lavabo yıkıyorum sadece. Çok yoruluyorum
Aman salın gitsinOoooo sen saldıysan gerisini düşünemiyorum