- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
Evet asko, engelli bakim merkezine basladim biraz ağır bir iş maalesefÇok mu yoğunsun
Teşekkürler canımcimHayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet asko, engelli bakim merkezine basladim biraz ağır bir iş maalesefÇok mu yoğunsun
Teşekkürler canımcimHayırlı olsun
Sagolasin negosumHayırlı olsun
Onlarıda gördüm de nette şalı belki yakan bi kumaş olur dokunmadan almak istemedimŞapkalı şallar var
Benimde öyle bir içimden geldiiiiYaa bak ben de çıkıyodum kimse yok diye gittim kek yaptım
Yeni işin hayırlı olsun hemsiremm iş gücün rast gitsin bereketli kazançların olsun bir iki haftaya düzenin otururKizlar ben ise girdim 2. Haftamdayim henüz tempoya alışamadım evi robot süpüruyor bende wc lavabo yıkıyorum sadece. Çok yoruluyorum
begenip geçme gel sohbete deBayadır takip ediyorum bi türlü katılamadım düzenli temizlik yapamadığım için bi cesaret gireyim ben de guruba beni de alır mısın aranıza
bayadr takipteyim hepinizi tanıyor gibiyim ama hiç katılamadım sohbetlere bundan sonra aktif olmaya çalışacam yarın misafirim var şimdi kalkıp bi tatlı yapacam bugünü tembellikle gecirdim ama yarın çok işim var yarından itibaren yazarım yaptıklarımı insallahbegenip geçme gel sohbete de
Kolay gelsinbayadr takipteyim hepinizi tanıyor gibiyim ama hiç katılamadım sohbetlere bundan sonra aktif olmaya çalışacam yarın misafirim var şimdi kalkıp bi tatlı yapacam bugünü tembellikle gecirdim ama yarın çok işim var yarından itibaren yazarım yaptıklarımı insallah
Teşekkür ederimKolay gelsin
Şimdiden kolay gelsin hoşgeldin. tatlı tarifini bekleriz fikir olsunbayadr takipteyim hepinizi tanıyor gibiyim ama hiç katılamadım sohbetlere bundan sonra aktif olmaya çalışacam yarın misafirim var şimdi kalkıp bi tatlı yapacam bugünü tembellikle gecirdim ama yarın çok işim var yarından itibaren yazarım yaptıklarımı insallah
Tesekkur ederim profiterol yapacam inşallah güzel olursa atarımŞimdiden kolay gelsin hoşgeldin. tatlı tarifini bekleriz fikir olsun
Geçmiş olsun canimİyiyim şükür kızın ateşi çıkıyor gibi onla uğraşıyorum sen nasılsın
Teşekkür ederim bonusum dün 1 yaş aşısı oldu bacağı kızardı şişti sertleşti. Biraz ateşi çıkıyor gibi oluyor hemen müdahale ediyorum. Mesajı yazdıktan sonrada mama içti bi anda yutkundu yutkundu kustu komple. Aşıdan mı üşüttü mü anlamadımGeçmiş olsun neyi vardı
Aman Allahım negonun içine bişey kaçmışAman salın gitsin
Allah yardımcın olsun cano zor işEvet asko, engelli bakim merkezine basladim biraz ağır bir iş maalesef
Teşekkürler canımcim
Teşekkür ederim canım benim valla yaa hep bi koşuşturmaca yatıyoruz dinleniyoruz yokGeçmiş olsun canim
Napalim koşturmaca