- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 30
Nerdee ablam olmayacak bütün işleri yaşadım bugünGüzel haberini bekliyoruz başarılar
Sınava mı yetişemedinNerdee ablam olmayacak bütün işleri yaşadım bugün
Duraktayım araba yol çalışmasından dolayı içeri batmış.Bekle bekle gelmedi araç.
Haftasonu geç gelir dediler neyse bekliyorum ama ters giden birşeyler var.
Meğersem durum başka hemen eşimi aradım beni gel götür diye.
Kendi işi olduğu için işe gitmişti işten çıktı geldi beni yetiştirmeye çalıştı.Çok utanıyorum
yazmaya inanın kara bahtım kör talihim.
Salak kafam
Amin canim insallah.Rabbimden mucize istiyor ve bekliyorumEv ile ilgili yazdıklarını gördüm Deren Allah yardımcınız olsun sabır versin Rabbim bi
kapı açsın
Ablam çok haklısın ama düşün düşün ağladım nasıl işler ters gitti herşey off yaşNe oldu teneffüsum can sağlığı olsun gerisi halledilir üzülme
Üzülme canim ya.su sira hersey ters gidiyor zaten dunyami ters dönmeye basladi anlamadimAblam çok haklısın ama düşün düşün ağladım nasıl işler ters gitti herşey off yaş
Ablam kızım ve benim kimlik dik bir şekilde makyaj masasında çekmecede küçük bir kutuda duruyordu.Sınava mı yetişemedin
Cano senin kursta iş yok. Kimliği olmayan biri alınmaz evet girişte bakılıyor. Ama kursun çalışanı ya da sahibi mebbis e girip senin kimliğini ordan gösterebilirdi. Biz çok yaşadık bu durumu ve öyle yaptık. Çok kızdım şu an onlara. Hevesim kaçtı deme vardır bi hayır demiyor muyuzAblam kızım ve benim kimlik dik bir şekilde makyaj masasında çekmecede küçük bir kutuda duruyordu.
Ben alıp telefon kabima kattım meğersem benim önde kızın arkada elime o gelmiş.
Eşim hemen getirir dedim kabul etmediler.
Feracemin cebindeydi güya herşey çanta almak istemedim bu defa
Bekleyin lütfen dedim hiç yani össye giriyoruz sanki.
Sonra öfkelendim tartıştım otobüste kimliğini düşürmüş biri onu da almamışlar neden böyle
sweetgirlcandy araba sürme hevesimiz kaçtı bir daha gitmek istemiyorum inan bana heves kalmadı.
Yol boyunca ağladım yürüdüm ev yakın halbuki eşim ben sürerken getirirdi parkları yaparken getirirdi de.
Biliyorum kuzum kadının benden hoşlanmadığıni biliyordum eminim yardımcı olmuyor derste beni çokça geriyorduCano senin kursta iş yok. Kimliği olmayan biri alınmaz evet girişte bakılıyor. Ama kursun çalışanı ya da sahibi mebbis e girip senin kimliğini ordan gösterebilirdi. Biz çok yaşadık bu durumu ve öyle yaptık. Çok kızdım şu an onlara. Hevesim kaçtı deme vardır bi hayır demiyor muyuz
Senden bunu duyduğuma sevindim sweetcim yinede herşeyin hayırlısı bunlar da iş yokCano senin kursta iş yok. Kimliği olmayan biri alınmaz evet girişte bakılıyor. Ama kursun çalışanı ya da sahibi mebbis e girip senin kimliğini ordan gösterebilirdi. Biz çok yaşadık bu durumu ve öyle yaptık. Çok kızdım şu an onlara. Hevesim kaçtı deme vardır bi hayır demiyor muyuz
Eee ne dediler öyle deyinceBiliyorum kuzum kadının benden hoşlanmadığıni biliyordum eminim yardımcı olmuyor derste beni çokça geriyordu
söyledim benim giriş
belgemi gösterin dedim sizin orada bütün kayıtlarım var dedim.
İşler yetişmiyorsa kendinde bi sorun arasınSenden bunu duyduğuma sevindim sweetcim yinede herşeyin hayırlısı bunlar da iş yok
bende farkındaydım eşime nerden buldun burayı dedim.
Çook kasıntı bi bayan hep gergin işler yetişmiyor diyip duruyor.
Kabul etmiyorlar dedi.Ağzını eğdi bükdü o kadar.Eee ne dediler öyle deyince
İşler yetişmiyorsa kendinde bi sorun arasın
Nasip değilmiş hayırlı olan bu de canım bazen olmayanda da hayır vardırAblam çok haklısın ama düşün düşün ağladım nasıl işler ters gitti herşey off yaş
Bilmiyorum ki canım sinirlendim yürüdüm geldim halbuki bu defa geçebilirim diyeTeneffus Zili canım benim üzme kendini ya . Gerçekten de senin kursta iş yokmuş diğer sınav ne zaman olacakmış peki ?