- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Allah kabul etsin canımÇok şükür sonsuz hamd ve senalar olsun RABBİM e bitirmek nasip oldu RABBİM kabul etsin cümlemizin hatimlerini
Eki Görüntüle 3234242
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin canımÇok şükür sonsuz hamd ve senalar olsun RABBİM e bitirmek nasip oldu RABBİM kabul etsin cümlemizin hatimlerini
Eki Görüntüle 3234242
Allah kabul etsin canım bizleri de kat duanaÇok şükür sonsuz hamd ve senalar olsun RABBİM e bitirmek nasip oldu RABBİM kabul etsin cümlemizin hatimlerini
Eki Görüntüle 3234242
Allah kabul etsin penyezciğim, Rabbim bizlere de nasip etsin.Çok şükür sonsuz hamd ve senalar olsun RABBİM e bitirmek nasip oldu RABBİM kabul etsin cümlemizin hatimlerini
Eki Görüntüle 3234242
Allah kabul etsin canım
Allah kabul etsin canım bizleri de kat duana
Aminnn canlarım dualarımdasınız RABBİM isteyen herkese bu güzel duygusu yaşatsın bitirince yaşanılan mutluluğun tarifi yokAllah kabul etsin penyezciğim, Rabbim bizlere de nasip etsin.
Geçmiş olsun canım yaa sırayla hepinizi dolaştı bu illetİyi akşamlar kızlar
Gündüz boğazım yanmaya ve tüm vucudum ağrımaya başladı. Üstüne regl oldum o da sancılıydı.
Bildiğiniz tükendim...
Eltimlere gidemedik iptal ettim.
Hepimiz birlikte olacaktık üzüldüm de sağlık olsun elden gelen birşey yok.
Ben hastalanınca eşim ayaklandı mecbur, iftar davetine gidemeyince yemeksiz kaldık. Uydurdu bişeyler sağolsun.
Yemekten sonra yine uyumuşum şimdi yine uyandım.
Belden aşağım kopuyor adeta.
Üzüldüm kadir gecesi yarın. Ne bileyim bayrama bu şekilde giricez sanki.
Toparlarız inşallah.
Şehir dışından gelen eltimi ben de ağırlayacaktım daha.
Neyse işte. Bizim evde durumlar böyle. Allah beterinden korusun elbette
Allah kabul etsin ablamÇok şükür sonsuz hamd ve senalar olsun RABBİM e bitirmek nasip oldu RABBİM kabul etsin cümlemizin hatimlerini
Eki Görüntüle 3234242
Şuraları sirkeli suyla silelim nazarlar hastalıklar gitsin, neşelensin ortalık
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar
Gündüz boğazım yanmaya ve tüm vucudum ağrımaya başladı. Üstüne regl oldum o da sancılıydı.
Bildiğiniz tükendim...
Eltimlere gidemedik iptal ettim.
Hepimiz birlikte olacaktık üzüldüm de sağlık olsun elden gelen birşey yok.
Ben hastalanınca eşim ayaklandı mecbur, iftar davetine gidemeyince yemeksiz kaldık. Uydurdu bişeyler sağolsun.
Yemekten sonra yine uyumuşum şimdi yine uyandım.
Belden aşağım kopuyor adeta.
Üzüldüm kadir gecesi yarın. Ne bileyim bayrama bu şekilde giricez sanki.
Toparlarız inşallah.
Şehir dışından gelen eltimi ben de ağırlayacaktım daha.
Neyse işte. Bizim evde durumlar böyle. Allah beterinden korusun elbette