- 8 Aralık 2011
- 44.093
- 154.048
Benim bu telaştan yarıda kaldıpenyez83 ben de 26.cüzdeyim yetiştiremicem diye korkuyorun
Rabbim sizinkileri kabul ettsin benikinide kendi katında tamamlasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bu telaştan yarıda kaldıpenyez83 ben de 26.cüzdeyim yetiştiremicem diye korkuyorun
yetişir yetişir canım ha gayret pazartesi geceye kadar 4 gün var neredeyse.. olurda yetişmez ise arefe günü bağışlarsin ALLAH kabul etsinpenyez83 ben de 26.cüzdeyim yetiştiremicem diye korkuyorun
efserim Ramazan Ayı boyunca hergun kuran okumak bile Rabbim katında ecri çok fazla.. sen gayret ettin, olsun bitirince bağışlarsin ALLAH kabul etsinBenim bu telaştan yarıda kaldı
Rabbim sizinkileri kabul ettsin benikinide kendi katında tamamlasın
Yetiştirmem lazım penyez bir duam vardı o olursa ramazan bitimine kadar hatim yapacağım demiştim. Oldu yapmam lazım o yüzdenyetişir yetişir canım ha gayret pazartesi geceye kadar 4 gün var neredeyse.. olurda yetişmez ise arefe günü bağışlarsin ALLAH kabul etsin
Ayyy hiç silinmediyse mahvolmuştur oŞimdi benikileri çıkarıp sildiler kurum bağlamış adam bunları hiç silmemiş dediler
Çok fenaydı yıkadılar sildilerAyyy hiç silinmediyse mahvolmuştur o
İnşallah kuzumefserim Ramazan Ayı boyunca hergun kuran okumak bile Rabbim katında ecri çok fazla.. sen gayret ettin, olsun bitirince bağışlarsin ALLAH kabul etsin