- 23 Mart 2022
- 14.197
- 53.106
- 41
Nego mmm gelsin tadımızı getirirHayırlı sahurlar ama tadı kalmadı yaaa
Kıskançlık kin ve nefret duygusu besleyenleri Allah ım sana havale ediyoruz .. aminnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nego mmm gelsin tadımızı getirirHayırlı sahurlar ama tadı kalmadı yaaa
Amin.Allah razı olsunRabbim yar ve yardımcısı olsun dualarima katacağım insaAllah
Aynen ablmNego mmm gelsin tadımızı getirir
Kıskançlık kin ve nefret duygusu besleyenleri Allah ım sana havale ediyoruz .. aminnnn
Kız ne oluyoruz Sweet valla ben de şok oldum.Valla şok oldum okurken tüylerim diken diken oldu. Burdan birinden asla beklemezdim
Koynumuzda yılan besliyormuşuz baksana kimse alsın bütün yüzlerini defolsun gitsinKız ne oluyoruz Sweet valla ben de şok oldum.
Ne desem bilemiyorum
Buradaki camlara da taktırmak nasip olmadı bu tarz bende t.yolda falan baktom ama emin olamadim belki seneye yaptırırzCanlar ya bu evin pencerelerinde sineklik yok. Ne yapabilirim mıknatıslı falan geliyor bime o tarz bişey kullanan var mı kullanışlı mı?
Orucun ilk günü yaşamadığım baş ağrısını şimdi yaşadım tek taraflı tutu iftardan sonra ilaç alıp uyudum sahurda gözümü zor açtım şimdi hafif var korkudan tekrar ilaç aldım inşallah sabah tutmazGeçmiş olsun canım
Ne denir ki musluk suyunun dediği gibi madem beğenmiyorsun burda işin ne. Hepimizi zan altında bırakıyor her kimse oKız ne oluyoruz Sweet valla ben de şok oldum.
Ne desem bilemiyorum
Benimde başım ağrıdı bugün sanırım çamaşır suyu yaptı belki de ...Orucun ilk günü yaşamadığım baş ağrısını şimdi yaşadım tek taraflı tutu iftardan sonra ilaç alıp uyudum sahurda gözümü zor açtım şimdi hafif var korkudan tekrar ilaç aldım inşallah sabah tutmaz
Mutlaka bir çözüm bulmam lazım kızı sinekler mahveder yazınBuradaki camlara da taktırmak nasip olmadı bu tarz bende t.yolda falan baktom ama emin olamadim belki seneye yaptırırz
Aynen öyle yaNe denir ki musluk suyunun dediği gibi madem beğenmiyorsun burda işin ne. Hepimizi zan altında bırakıyor her kimse o
Ama memnun olanlar vardi ben sadece bize dayanmaz diye düşündumMutlaka bir çözüm bulmam lazım kızı sinekler mahveder yazın
Rabbim bugünkü orucuma ziyan vermeden atlatayım nasip etsin kuzumBenimde başım ağrıdı bugün sanırım çamaşır suyu yaptı belki de ...
İlaç içtim mecbur .. sende yorgunsun canisi ondan dir geçmiş olsun
Ablam mi desem canım mi desem mahcup oluyorm tenefusum abla diyor ayy saygisz olmak ta istemem senleRabbim bugünkü orucuma ziyan vermeden atlatayım kuzum nasip etsin
Rabbim kolaylik versin inşaallahRabbim bugünkü orucuma ziyan vermeden atlatayım kuzum nasip etsin
İhanet çok kötü bir duygu yahu Kimseye zan da bulunmak istemiyorum gölge ne diceğimi de bilemiyorum inan.Ama durum böyleymiş meğersemKoynumuzda yılan besliyormuşuz baksana kimse alsın bütün yüzlerini defolsun gitsin