- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim yardımcısı olsun yuvanın yıkılması çok zor en büyük destek dışlanmasina izin vermeyin işte kadin olsaydın laflarına maruz bırakılmasına izin vermeyin yeterKızlar yaa canım sıkıldı kuzenim evliydi bikaç hafta oluyor ayrıldı.Eşi şimdi bi başka bayanla dört çocuğu var biri de engelli okula giderken çocuklarını görüyorum içim acıyor.
İlahi adaleti görmek istiyorum Allah büyük böyle erkeklerden kadınlarımızı, kızlarımızı korusun.
Ne desek bilemiyoruz elimizden geleni yapacağız artık.
Asıl sana ne olduJES ne oldu şimdi ya ne oldu yine offf
Para yiyen dinozor kumbarası var benim kızın çok seviyor (5 yaş) katılıyorum hem de 60 liraya falan aldık internetten Aktif LoraDeğişik figürlü kumbara geldi benim aklıma nasıl olur?
Evet bizce de kurtuldu buraya yazamadığım çok şey var.Rabbim yardımcısı olsun yuvanın yıkılması çok zor en büyük destek dışlanmasina izin vermeyin işte kadin olsaydın laflarına maruz bırakılmasına izin vermeyin yeter
Malesef öyle bir çağa denk geldik ki temiz ve iyi olanı değil pis ve kötü olanı tercih eder oldu insanlar
Rabbim sabır versin hiç üzülmesin belki bu kurtuluş olur onun için
Yanlış etiket yapıyorsun teneffüsum obirderen yapıcan O1deren87@01deren87 nerelerdesin kuzum seni pek giremiyorum?
Etiketliyorum ama çıkmıyorsun anlayamadım.
Bu sefr öğrendimYanlış etiket yapıyorsun teneffüsum obirderen yapıcan O1deren87
Öyleymiş ablam söyledilerYanlış etiket yapıyorsun teneffüsum obirderen yapıcan O1deren87
Yaw insan hiç mi oturmaz maşallah sanaBanyo dolabı düzenlendi
Çöpler poşetlere kondu
:)
Rabbim yar ve yardımcısı olsun dualarima katacağım insaAllahEvet bizce de kurtuldu buraya yazamadığım çok şey var.
Babamlar bizlere neden sormadılar olay anında çağırmadı abisi gibisinden birşeyler söyledi ben onu savundum.Bizim büyükler böyle şeylerde araya girmek isterler genelde.
Çocuklar ne olacak diyo fakat gençler arkasında gördüğüm kadarıyla.
Çok dindar birisi kuzenim umarım hayatı çok daha iyi olur.
Yaw insan hiç mi oturmaz maşallah sana
Yok be canimlar gündüz bişi yapmiyorum ki :)) çamaşırlar bitti masa örtüleri yıkanıyor sabahts paspaslar yıkancakTubismavis nazarlara gelme canım yaptıklarını okurken ben yoruluyorum yapma iş, otur demiyorum amaaaa bedenimizin sağlığımızın önemini de unutmamak lazım