- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Eş kişisiBirinci üye kim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eş kişisiBirinci üye kim
Amaaan onları kaynar kazana atacanEş kişisi
neyse ben bi çay demleyeyim iyi gelir tatlı ve browni intense almıştım.Amaaan onları kaynar kazana atacan
Ben bugün fit gidiyormneyse ben bi çay demleyeyim iyi gelir tatlı ve browni intense almıştım.
Oo harikasınBen bugün fit gidiyorm
Ohh mis bende tatlıya gömüldüm çay içmem deneyse ben bi çay demleyeyim iyi gelir tatlı ve browni intense almıştım.
Sen hep fitsin bacikoBen bugün fit gidiyorm
Süt daha çok hasta ediyor öksürüğü falan artırıyorOğlanı uyuttum benim de uyuyasım var ama yatmadan sıcak bi şeyler içsem iyi olcak. Tylot mu içsem ballı süt mü düşünüyorum
Ay o zaman kalsın o yumuşatır diye düşünmüştüm.Süt daha çok hasta ediyor öksürüğü falan artırıyor
Bal zencefil varsa o da iyi gelirAy o zaman kalsın o yumuşatır diye düşünmüştüm.
Yaptım onu da bal zencefil zerdeçal karıştırdım yedimBal zencefil varsa o da iyi gelir
Götürmüş kiSeni götürcekmiş
Hepsi yapıldı şükür şimdide yeni kitabima başlayacağımYapılacaklar
Mutfak toplanacak
Bulaşıklar yıkanacak
2 sepet çamaşır katlanacak
İnsaAllah yapabilirim
Evet geniz akıntısını artıyor canım?Ay o zaman kalsın o yumuşatır diye düşünmüştüm.
Yok bacimsu dün yedim de bugün yürüyüşte yapamadım kaldı yarın niyetim var bakalımSen hep fitsin baciko
Burdayim hemşerim01 değil O1 O1deren87