Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemelen bu mesajdır gülüyorumBen banlanmiyorum aşkoo
Anaaaaaa gitmiş ulen noluyonuz bi gidip geliyorum yoksunuzBen banlanmiyorum aşkoo
Aynen öyle valla ban sebebinde de bişey yazmıyor zaten böyle bişey yokken gittiklerindeBanlanma sebepleri ne hiç anlamadım .
Geçmiş olsunRomatizma bide 2 3 aydır toparlayamadim bir ara ateşim o kadar yükseldiki havale geçirecektim iltihap iğneleri ağrı kesiciler ilaçlar daha kendime gelemedim hep ağrım var yorgunum birşey de çıkmıyor
Fibromiyalji ama dizlerimden sesler geliyor son 1 2 yıldır çok şiddetli ağrılar oluyor baş ağrılarına psikolojik dedilerBen de çok ağrı çekiyorum teşhis konmuş bir romatizma varsa zaten ağrı yapıyordur ama psikolojik ağrılarda çok fazla oluyor.
Fmf olabilir mi? Fmf de yoksa fibromiyalji ağrı hastalığı zaten hepsi ihtimal işte
Odaları tek tek yapın. Önceden ben tek günde hepsini yapardım canımıza yazıkTeşekkür ederim birazda düşündükçe işler gozumde büyüyor büyük bahar temizliği yapılacak bayramda geliyor duvarlar camlar halilar mutfak nasıl olacak bilmiyorum bir yardım edenim de yok
Rabbim şafi ismiyle şifa versinBen de çok ağrı çekiyorum teşhis konmuş bir romatizma varsa zaten ağrı yapıyordur ama psikolojik ağrılarda çok fazla oluyor.
Fmf olabilir mi? Fmf de yoksa fibromiyalji ağrı hastalığı zaten hepsi ihtimal işte
Anlayacak bir şey yok swet boş verin kimse için değil birbirimiz için burdayız açılır banları gelirlerAynen öyle valla ban sebebinde de bişey yazmıyor zaten böyle bişey yokken gittiklerinde
Ayy kısır hemen yapsam mı ki 10 dk varBugün hiç tadım yok günlük rutin işleri yaptım okula git gel bu kadar.
Çorbam var, menemen yanına da kısır yapacağım pilavdan bıktım çünkü.
Tavuk kebabı ve mantı da olabilir eşimi bekliyorum.
Allah ne verdiyse artık.
Hem çok acıktım hemde susadım.
Ama insanın canı sıkılıyor bonus haksız yere oluncaAnlayacak bir şey yok swet boş verin kimse için değil birbirimiz için burdayız açılır banları gelirler
Yıkıldım ama görünce mesajı baktım griMuhtemelen bu mesajdır gülüyorum
Hoş buldum teşekkür ederim haklısınız ama bazen insan annesinden yada kardeşlerinden bir yardım eli bekliyor ufakta olsa bazı günler hiç halim olmuyor ev alıp başını gidiyorilimtalepedenanne hoşgeldiniz ifradardan sonra kahveniz benden
RABBİM kalıcı şifa versin ağrılarınız dinsin
Burada hiç birimizin yardım edeni yok sırayla tek tek yapıyoruz. Ben çalışan biriyim buradaki arkadaşların sayesinde ve tabiki Nego başkanım eşliğinde düzenimi buldum.
Burada motive olup, kısa zamanda siz de günlük rutin işleri yapmaya dönersiniz
Hoşgeldin kardeşim acayip iş yapılıyor burda enerji süper fibromiyoloji bende de var az buçukHoş buldum teşekkür ederim haklısınız ama bazen insan annesinden yada kardeşlerinden bir yardım eli bekliyor ufakta olsa bazı günler hiç halim olmuyor ev alıp başını gidiyor