- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.389
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banlanma sebepleri ne hiç anlamadım .E hadi onlar ediyor da burda ban alacak ne var Allah aşkına
Namazlarımi kildim
Canım hiç istememesine rağmen ağrılara rağmen oturma odami ,antreleri ve mutfağı süpürdüm
Ekmek almaya gidip gelmem sonra aksama yemek yapmam lazım
Geçmiş olsun neyin var?Namazlarımi kildim
Canım hiç istememesine rağmen ağrılara rağmen oturma odami ,antreleri ve mutfağı süpürdüm
Ekmek almaya gidip gelmem sonra aksama yemek yapmam lazım
Romatizma bide 2 3 aydır toparlayamadim bir ara ateşim o kadar yükseldiki havale geçirecektim iltihap iğneleri ağrı kesiciler ilaçlar daha kendime gelemedim hep ağrım var yorgunum birşey de çıkmıyorGeçmiş olsun neyin var?
Teşekkür ederim birazda düşündükçe işler gozumde büyüyor büyük bahar temizliği yapılacak bayramda geliyor duvarlar camlar halilar mutfak nasıl olacak bilmiyorum bir yardım edenim de yokElinize sağlık ne güzel temiz oldu süpürülmüş ev kendini hemen belli ediyor
Hepsini birden yapamazsın yavaş yavaş yap. Odaları bölerek yapabilirsin belki.Teşekkür ederim birazda düşündükçe işler gozumde büyüyor büyük bahar temizliği yapılacak bayramda geliyor duvarlar camlar halilar mutfak nasıl olacak bilmiyorum bir yardım edenim de yok
Geçmiş olsun Allah şifa versin uzun zamandır geçmiyorsa başka bir hastaneye gitsen ?Romatizma bide 2 3 aydır toparlayamadim bir ara ateşim o kadar yükseldiki havale geçirecektim iltihap iğneleri ağrı kesiciler ilaçlar daha kendime gelemedim hep ağrım var yorgunum birşey de çıkmıyor
Gideceğim insaAllahGeçmiş olsun Allah şifa versin uzun zamandır geçmiyorsa başka bir hastaneye gitsen ?
En iyisi öyle yapmak olacak bakalım Rabbim yardım edecektir insaAllahHepsini birden yapamazsın yavaş yavaş yap. Odaları bölerek yapabilirsin belki.
Ablam da yapmıştı eşim ikinci dilimi istedi çok güzeldi cidden.Bende tüm işlerimi bitirdim başkanım demeye gelmiştim yemekler hazır hatta son dk tatlı olarak kadayıflı kek de yaptım ....Bulaşık makinesinin bitmesini bekliyorum
Bende anlamadım buradan başka yerede bakmadığım için hiç bilmiyorum.Banlanma sebepleri ne hiç anlamadım .
Hoş geldiniz Herşey hal olur inş.ben de çok durgunum bu aralar enerjisizim.Teşekkür ederim birazda düşündükçe işler gozumde büyüyor büyük bahar temizliği yapılacak bayramda geliyor duvarlar camlar halilar mutfak nasıl olacak bilmiyorum bir yardım edenim de yok
Hiç birimizin yok. Olanlar da hiç oturmuyor inanın onlarda çalışıyorlar.Teşekkür ederim birazda düşündükçe işler gozumde büyüyor büyük bahar temizliği yapılacak bayramda geliyor duvarlar camlar halilar mutfak nasıl olacak bilmiyorum bir yardım edenim de yok
Ediyor tabi etmez mi temizlik imandandır temiz olmadığımızda ruhumuz çok kötü etkileniyorEn iyisi öyle yapmak olacak bakalım Rabbim yardım edecektir insaAllah
Romatizma bide 2 3 aydır toparlayamadim bir ara ateşim o kadar yükseldiki havale geçirecektim iltihap iğneleri ağrı kesiciler ilaçlar daha kendime gelemedim hep ağrım var yorgunum birşey de çıkmıyor