- 12 Haziran 2019
- 17.556
- 106.464
- 36
Olsun olsun üzülme sen bulursunYok yerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun olsun üzülme sen bulursunYok yerim
Kardeş kardeş büyüsünler işteOlsun olsun üzülme sen bulursun
HoşbuldumHoşgeldiniz
Mübarek güne bir nefes bırakayım tüylerim ürperiyor dinleyince ❤
Yorumlarda gördüm bunu sahte müslümandan müslümanın arkadaşıymış gibi olanlardan çok daha samimi
Lora kupa alabilirsin mesela. Bardak yani, şekilli şüküllü değişik bişey.Halilar yikamadaydi aksama gelicek. Ev genel olarak duzenli cam silmek istiyorum ama hava kapali sıkıcı. Once su hediye isini halledeyim gelip supurup silerim.
Çok mantıklıLora kupa alabilirsin mesela. Bardak yani, şekilli şüküllü değişik bişey.
On numara bi menüislim kebabına bayılıyorum.Menüm....mercimek çorbası.... islim kebapı....tel şehriyeli bulgur pilavı.....yaprak sarma ....patatesli börek.....aşure var birde ...tatlı hazır alırım
Davet etmeden gelmek isteyen oluyor mu yaaBenim çok işim var bugün bir aile cagirmistim iftara sonra başka bir aile de geleceklerini söyledi kalabalık iki aile bizde kalabalız başladım yemeklerw görüşmek üzere
Güzel küçük arabalardan olabilir.Veya bi tşört yada etkinlik kitaplarından.Tatile giriyorlar yapabilirde.Kizlar fikirlerinize ihtiyacım var. Cocuklar cekilis yapmis aralarinda. 2.sinif erkek cocuguna ne alabilirim?
Değişik figürlü kumbara geldi benim aklıma nasıl olur?Kizlar fikirlerinize ihtiyacım var. Cocuklar cekilis yapmis aralarinda. 2.sinif erkek cocuguna ne alabilirim?
Aramıştık gelemeyiz yarin gelelim dediler bizde başka birini aradık bugün için ...gelelim bugün diye aramışlar eşimi şaşırdım bende neyseki birbirini tanıyan iki aileDavet etmeden gelmek isteyen oluyor mu yaa
Kolay gelsin işlerin rast gitsin.
Anaaa yine nolduJES ne oldu şimdi ya ne oldu yine offf
Gelmeyenleri hep çıkarıyorum artık misal yine temizlik yapıcam. Gelmediğin dönem çıkardım gelmeye başladınNegom listede olmayınca kendimi üvey evlat gibi hissediyorum