- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Hoşgeldiniz kendinizi tanıtır mısınız?Hoş buldum hayır üye değildim ama arada bakıyordum siteye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldiniz kendinizi tanıtır mısınız?Hoş buldum hayır üye değildim ama arada bakıyordum siteye
Evet ya cok pahali minicik seyler.Zeka küpü cubed domino taşı falan olur mu az değil onlarda çok pahalanmış
Hoş buldum ev hanımıyım 36 yaşındayım 1 oğlum var evimde düzen olmasini istiyorum biraz rahatsızım son bir kaç ay hastalıklarla geçti evde düzen müzen kalmadıHoşgeldiniz kendinizi tanıtır mısınız?
İnş canım yapalım ❤Bugün iftara davetliyiz. Yarın inşallah bir plan yapalım.
Hoş buldum ev hanımıyım 36 yaşındayım 1 oğlum var evimde düzen olmasini istiyorum biraz rahatsızım son bir kaç ay hastalıklarla geçti evde düzen müzen kalmadı
İşin gerçeği ev işi yapmayı da çok sevmiyorum bıkmışım galiba yeniden düzen i sağlamak için yardım almak motive olmak istiyorum
Eşim 3 vardiye duzeni ile çalışıyor yeme içme uyku düzeni malesef kuramadım 4 yıldır
Umarım herşey güzel olur
Tamam insaAllahHemen kalkıp ortalığı toplamakla başlayın mesela yazın buraya da yazmak çok iyi geliyor
Hosgeldiniz ☺Tamam insaAllah
bizimkiler de arada bir yapıyor kalem kutusu ile boya almıştık 1. Yada 2 sınıfta şimdi değişti hediyeler bardak almışlardı bu sene şapka almıştı oğlum daBu donem geldi cocuk o yuzden bilemedik. Futbol hic oynamiyormus top falan dusundum de bunlar oynarken gelmiyormus. Oyuncak cok mu bebeksi olur acaba
Bonusum evde yerin kaldı mı kiSahurdan sonra yatmamıştım ben okumalarım vardı çocukları bekledim.
Okuldan sonra çiçekçime gittim bahar havası soludum bayıldım çiçeklere
Leylak fidesi 100 liraydı aradaki farka bak benden başka kimseye mantıklı gelmediği için ulan dedim bunun çiçeği geçiyor zaten gel sen onun yerine şebboyun kelleşti onu çoğalt sene boyunca açsın
Küçük kök sardunyalar gördüm daha hesaplıydı zehirli ok girdi bi kere duramadım.
Sardunyamı şebboyu aldım geldim e noldu aklım leylakta kaldı.
HoşgeldinizHoş buldum ev hanımıyım 36 yaşındayım 1 oğlum var evimde düzen olmasini istiyorum biraz rahatsızım son bir kaç ay hastalıklarla geçti evde düzen müzen kalmadı
İşin gerçeği ev işi yapmayı da çok sevmiyorum bıkmışım galiba yeniden düzen i sağlamak için yardım almak motive olmak istiyorum
Eşim 3 vardiye duzeni ile çalışıyor yeme içme uyku düzeni malesef kuramadım 4 yıldır
Umarım herşey güzel olur
Negom listede olmayınca kendimi üvey evlat gibi hissediyorumGünaydın Eki Görüntüle 3232531
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@JES
@Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
@Efser
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Verafly
@Tubismavis
Buda secenek olsun sapka demis x hatun hepsini dusunrekten cikiyorum bismillahAktif Lora canım bence araba al. Mesela robot olan arabalar var çocuklar çok seviyor. Geçenlerde sordum 75 falandı galiba. Ama bütçene ne uygunsa onu alırsın.
Bonusum evde yerin kaldı mı ki