Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde semiz otuna pirpirim denirValla hayatımın şokunu yaşadım yaaaw eşime diyorum madımak semiz otu değilmiş. Onlar ney diyor o da
Tubişim rabbim en kısa zamanda sağlıkla bi bebiş versin sana rüyanı hayra çıkarsın tam şu an ezan okunuyor rabbim duamı kabul etsinKızlar sabah namazından sonra öğleye doğru öyle güzel bı rüya gordumki hemde duamda bulunduğum isteğimde ki gibi
Birine solemezsem catlicam
Çok mutlu çok ürkek uyandım
Rüyamda hamile olduğunu öğreniyordum
Eşime babaneme soluyorum babaneye sariliyorum gözlerim doluyor
Sonra ultrason gibi biside anımsıyorum sanki
Ama sanki gerçek gibiydi
Bugün test alcaktim ama çıkmaz diye almadım o testlere de pek güvenmiyorum acikcasii
İlacı bıraktıkdan 3 gün sonra adet oluyordum bugün üçüncü gün oruç bozulcak diye aklm çıktı ama hala olmadim
Olcam ama sanirim bilemiyorum ki
Arefe ye kadar olmazsasm o zaman alırm ne olur ne olmaz diye
Hatta bu cumartesi ve pazar o kadar bile beklemeden alırım hafta icid de kan veririm sağlık ocağına
Duamda şunu diledim rabbim hamileysem hissetir bana bunu bildir yanlss yapmiyim diye
Değilsemde adetim gecikmeden umutlanmiyim dedm öğleye doğru o rüyayi gördüm uyandım karnımı elledim
Etkisinden çıkamadım
Pazar arabam yoktu sırf ne olur ne olmaz diye pazar arabası aldım onla geldillm kaç zamandır alcaktim ama bu vesile oldu sanırım
Ama o kadar mı gerçekçi olur yaaa daha öncede buna benzer rüyalar gördüm ama bu daha gerçekçydi yaa
Rabbim hayirlira çıkarsın inşallah
Ama nasıl mutlu uyandım yaaaa öyle bişi olsa bayram sabahı herkese müjde versem ne güzel olurdu
AmiiinTubişim rabbim en kısa zamanda sağlıkla bi bebiş versin sana rüyanı hayra çıkarsın tam şu an ezan okunuyor rabbim duamı kabul etsin
Amin canım inşallah bakalm beklicem biraz daha karamsarlikta var tabi ama bilmiyorumTubişim rabbim en kısa zamanda sağlıkla bi bebiş versin sana rüyanı hayra çıkarsın tam şu an ezan okunuyor rabbim duamı kabul etsin
Hoş geldiniz. Daha önceden üyemiydiniz?Bende katilabilir miyim
Ne güzel bonusum nasip olsun inşallahHepinize adınızla dua edicem inşallah
Malatyalilar pirpirimi bilirBizde semiz otuna pirpirim denir
Madımağı bende yemedim merak ediyorum
Ne güzel İnşAllah gitmeniz nasip olur canım benimOyy ben sizinle ne paylaşıcam kızlar bi aksilik olmazsa Rabbim nasip ederse cumartesi ufak bir kuzen arkadaş grubu olarak dışarda olucaz.
Ayasofya' da teravih kılma niyetimiz var inşallah heyecan yaptım ❤
Açıldığından beri bir türlü gidememiştim bu zamana nasipmiş demek
Sayfalarca yazılmış kız o kadar güzel oluyor mu salatada bu hafta ben de alayımyyok canim reyhanmis tanistik kociskotosa ogretmem lazim fsghdjdk
Al al guzel oluyor iri salatada da daha hos oluyor elinle kopar koySayfalarca yazılmış kız o kadar güzel oluyor mu salatada bu hafta ben de alayım