Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Affet bonusum düşünemedim sen seviyorsun diye yazdımGülerek yazıyodum burnumun ucu sızladı annem çok yapardı keteyi.
Evet canım içli .İçli kete dimi un kavruluyor hani tuzlu
Senin agzini opeyim ben aynen gel topla buralari
Mizah seviyesi mi düştü noldu? Kaliteli esprilerimi mi özledin?
Kız o ne demek bi an aklıma geldi ne güzel düşünmüş paylaşmışsın ❤❤Affet bonusum düşünemedim sen seviyorsun diye yazdım
Evet canım içli .
Kafalar çok karışıkAnaaaa madımakla semiz otu aynı şey değilmiş ama bizim burda semiz otuna madımak derler
CanımsınKız o ne demek bi an aklıma geldi ne güzel düşünmüş paylaşmışsın ❤❤
Bonus beklediği balkon orman performansında olmalıYalniz hayatlar daha guzelmis
MaydanozSemiz otu mu
Şimdi madımak semizotu cacık falan diyolla ben var hiç anlamamak o yüzden pusudayım sessizce dinliyorum.Senin agzini opeyim ben aynen gel topla buralari
Bence semizotuna madimak diyen sweete ve madimaga cacik diyen yozgatlilara sarŞimdi madımak semizotu cacık falan diyolla ben var hiç anlamamak o yüzden pusudayım sessizce dinliyorum.
Henüz kime saracağımı bilemedim
Hakkaten sevgili Yozgatlılar. Neden cacık?Bence semizotuna madimak diyen sweete ve madimaga cacik diyen yozgatlilara sar
Ankarada da cacik diyorlar canim bende burda sasirmistimEvet hatta esimede gösterdim paylastigın resmini bu bizim yozgatın cacıgı degilmi diye.esim evet dedi.madımak diyende varmis ama çogunluk cacık diyordu
Aa ben hiç duymadım.Ankarada da cacik diyorlar canim bende burda sasirmistim
Aynen bulgurla pişer ıspanak gibi ama içine kemikli et at da gör birde sarımsak da koyuyorum ben soğan gibi çok güzel oluyorAaaa ciddi mi biz bulgurla yaparız ıspanak falan gibi kavururuz. Değişikmiş kemikli etle
Siz kim biz demeyizYogurtlu yemeğine cacık deriz biz
Bence semizotuna madimak diyen sweete ve madimaga cacik diyen yozgatlilara sar
Aramızda Yozgatlı yok maalesefHakkaten sevgili Yozgatlılar. Neden cacık?
NayırrrrNego
Negoo profil resmindeki sen değilsin de mi
Az önce instagramda bu resimde birine denk geldim de kalbim hop etti