- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
Yozgattada cacık diyorlar .yanliz inanılmaz seviyorlar.hepsinin dondurucusunda varEvet canım meşhur madımak olmazsa olmazı Sivasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yozgattada cacık diyorlar .yanliz inanılmaz seviyorlar.hepsinin dondurucusunda varEvet canım meşhur madımak olmazsa olmazı Sivasın
Benimde mutfaga bi operasyon yapmam lazimOkul tatil oluyor
Ramazan bitiyor bayram geliyor dip köşe bir temizlik yapmam lazım
Bende hiç değilim bu ramazan sakin takılıyorumBenimde mutfaga bi operasyon yapmam lazim
Ama kendimden emin degilim
Cacık mı ilginçmiş kemikli etle pişince çok güzel oluyorYozgattada cacık diyorlar .yanliz inanılmaz seviyorlar.hepsinin dondurucusunda var
Valla bende sasirmistim.hani cacik bildigimiz salatalik yoğurtlu olan bise.bakiyorum ne yogurt var ne salatalik.bu bitkiden bahsediyorlarmisCacık mı ilginçmiş kemikli etle pişince çok güzel oluyor
Yani adı madımak hani aratınca da madımak otu diye çıkıyor cacık ilginç olmuş. Türküsü bile var oy madımak diyeValla bende sasirmistim.hani cacik bildigimiz salatalik yoğurtlu olan bise.bakiyorum ne yogurt var ne salatalik.bu bitkiden bahsediyorlarmis
Evet hatta esimede gösterdim paylastigın resmini bu bizim yozgatın cacıgı degilmi diye.esim evet dedi.madımak diyende varmis ama çogunluk cacık diyorduYani adı madımak hani aratınca da madımak otu diye çıkıyor cacık ilginç olmuş. Türküsü bile var oy madımak diye
Bende senden öğrenmiş oldumEvet hatta esimede gösterdim paylastigın resmini bu bizim yozgatın cacıgı degilmi diye.esim evet dedi.madımak diyende varmis ama çogunluk cacık diyordu
Yok kız madımakSemiz otu mu
Yemlik ile kuşkuşu da cıkmışEvet canım meşhur madımak olmazsa olmazı Sivasın
Bizdedr dondurucu da olur ve kuruturuz daYozgattada cacık diyorlar .yanliz inanılmaz seviyorlar.hepsinin dondurucusunda var
Yogurtlu yemeğine cacık deriz bizEvet hatta esimede gösterdim paylastigın resmini bu bizim yozgatın cacıgı degilmi diye.esim evet dedi.madımak diyende varmis ama çogunluk cacık diyordu
Ahahhaha evet bonus bize demiyor
Yok onlar bitkinin adına cacık diyorlarYogurtlu yemeğine cacık deriz biz
Cacık bizim burda başka bi ota diyorlar buna benziyor biraz daYozgattada cacık diyorlar .yanliz inanılmaz seviyorlar.hepsinin dondurucusunda var
Aaaa ciddi mi biz bulgurla yaparız ıspanak falan gibi kavururuz. Değişikmiş kemikli etleCacık mı ilginçmiş kemikli etle pişince çok güzel oluyor
Anaaaa madımakla semiz otu aynı şey değilmiş ama bizim burda semiz otuna madımak derler
Ben semiz otuyla madımak aynı şey sanıyordum bizimkiler çünkü semiz otuna madımak diyorlar. Görünüşü de benziyormuşYok kız madımak