- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
Ayy evet aynisiMisal bizim çorap altları gibi
beni teselli etticTeselli mi bu
E tabii kardeşide katılacak o kervanaTeselli mi bu
anneme de oyle diyorlarmis kiyafetinin ustunden belli olurmus kemikleriBenim annem bendende zayıfmış 36 beden bile yokmuşyanakları çökük düğün fotosunda zayıflıktan. Şimdiki halini sorma
Hala var mı ta o tuhaf hareketne kadan degisik ben hic kimsenin evinde arastirmam bakmam gozume kadar girdiyse pisligi pistir zatenkimisi koltuk altlarina bilerek masır ,yumak yuvarliyormus misafirlikte
heh bak oylesine bende yapar bakarimHala var mı ta o tuhaf hareket
Bazıları hakediyor kendi pisliğine bakmayıp laf söyleyene her şeyi yapmak mübah
Allahım rezaletAyy evet aynisiben birinin evine gitmistim onunda beyaz bir kedisi vardi, ama beyaz degildi gri olmus hayvan. Bende dedimki aa kediniz disariyami çıkıyor kirlenmis ahahsgsjs esim beni bir dürttü orda sussana diye ahahaha arabada diyorki niye insanlari utandirdin çocukları var temizlik yapamıyorlardir diye nebilim ben kendi kedimi o kadar pasakli gormedimki hic hagshsgs
Kediye üzülmüştüm valla negos, tuyleri ensesinde toplanmisti garibiminAllahım rezalet
Ben kapıda çıkartırırımBir arkadaş var adını vermiyim o okuyunca kendini bilirkaynanasının evinde yapıyor o hareketi
En iyisi gelene terlik vermekBen kapıda çıkartırırım
Aşkom kombininde beyaz çorabı uyumsuz buldum gri terikle tamamlıyacaksınEn iyisi gelene terlik vermek
Ben ozellikle gelenlere beyaz giyinin diyorum yoksa giderken kedi tuyune bulanip gidiyorlar ahahaha, beyaz olunca en azından anlamiyorlar ustune yapışanlariAşkom kombininde beyaz çorabı uyumsuz buldum gri terikle tamamlıyacaksın
BenNevresimleri değiştirdim, yatak örtülerini örttüm.
Kahvaltı hazırladım.
Okul kıyafetlerini ütüledim.
Evi topladım.
Nevresimleri makineye attım.
Banyo lavabosunu klozeti temizledim,banyoyu yıkadım.
Tuvaleti çamaşır suladım bekliyor.
Sabun kutularını doldurdum.
Öğlen için tavuk çorbası koydum ocağa.
Kahvaltı masasını topladım.
Karışık dolma yaptım, artan kabak dolma içini de ayrı pişirdim.
Bulaşık yıkadım.
Evi süpürdüm.
Çöpü değiştirdim çöp kovasının dışını yıkadım.
Çöpleri attım.
Çocukları aldım karınlarını doyurdum geri götürdüm.
Gelince çamaşır astım,yeni çamaşır attım makineye.
Bir şeyler yedim.
ben dün kombiyi actim manisadan gelince evin ici 21 e düsmüstüTenceresiz kaldim anne askom havalar ne zaman soguyor bu memlekette hala gunduz yaniyoz
Ben gri kedi alırım artıkBen ozellikle gelenlere beyaz giyinin diyorum yoksa giderken kedi tuyune bulanip gidiyorlar ahahaha, beyaz olunca en azından anlamiyorlar ustune yapışanlari