Nego teyzesi gibi asil hele duruşa
Bez alır ne alacak doymadı gözüDur efser gelsin hele ne alacaksa iş öncesi
Bende diyorum napmisim yav, niye hafizamda yok bu olaylar ajsgajahs
Bir arkadaşım sey demisti bana, senin evin temizligi kediden belli bembeyaz diye. O gundur pamuksunun patilerini kontrol ediyorum ev temizmi diye hahshs bu da saga sola bakiyor kirli yer kalmismi diye yicem simdiNego teyzesi gibi asil hele duruşa
Gelinde çok zayıfGelini neydim sana baktım ben
tesekkur ederizValla simasini sana benzettim ben, hepiniz cok guzelsiniz
kardesim olduguna inanabiliyormusunGelinde çok zayıf
Benden istedigin bir sey mi var acik konus ahsghsshNadiren mesaj karışıklığı yaparım sana denk gelmiş bu neyin işareti acaba
Nego gelmiş ağırlığı çöktü üstüme bak şaşaladım pepeledimBenden istedigin bir sey mi var acik konus ahsghssh
Sagol canimDeren sizede geçmiş olsun
Misal bizim çorap altları gibiBir arkadaşım sey demisti bana, senin evin temizligi kediden belli bembeyaz diye. O gundur pamuksunun patilerini kontrol ediyorum ev temizmi diye hahshs bu da saga sola bakiyor kirli yer kalmismi diye yicem simdi
Pamuksu icin hayran buluşmasi yapcam bir gun, hepiniz gelinNego gelmiş ağırlığı çöktü üstüme bak şaşaladım pepeledimne istim senden pamıksıdan başka
Üzülme ben ondanda zayıftım evlenirkenkardesim olduguna inanabiliyormusuntüm iyi genler ona kalmis
eltimin evini beyaz corapla geziyorumdurMisal bizim çorap altları gibi
Bir arkadaş var adını vermiyim o okuyunca kendini bilireltimin evini beyaz corapla geziyorumdur
Teselli mi buÜzülme ben ondanda zayıftım evlenirken
Benim annem bendende zayıfmış 36 beden bile yokmuşannemde oyleymis
ne kadan degisik ben hic kimsenin evinde arastirmam bakmam gozume kadar girdiyse pisligi pistir zatenBir arkadaş var adını vermiyim o okuyunca kendini bilirkaynanasının evinde yapıyor o hareketi