Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay benim kızım da ikizler yükseleni yengeç 😍 evvet öyleyiz 😍

Fazla duygusallıktan şikayetçiyim ama, eskiden bu kadar değildim cidden 35 ten sonra tamyengeç oldum, gözyaşım burnumun ucunda, her şeye ağlayabilirim. Komik video gönderiyor arkadaşlar kedilerle ilgili mesela hayvan düşüyor millet gülüyor benim gözlerim doluyor, çok yorucu bu kadar duygusal olmak

Fazla duygusallıktan şikayetçiyim ama, eskiden bu kadar değildim cidden 35 ten sonra tamyengeç oldum, gözyaşım burnumun ucunda, her şeye ağlayabilirim. Komik video gönderiyor arkadaşlar kedilerle ilgili mesela hayvan düşüyor millet gülüyor benim gözlerim doluyor, çok yorucu bu kadar duygusal olmak
Ben aşırı değilim mesela. Orta karar🤭

İkizlerim yükselenim yengeç, 35 yaşından sonra yükselen burcuna dönermiş insan, duygusalız ya pamuk gibiyiz eveett:KK50:
Eşim de ikizler yükseleni yengeç 1 sene kaldı o zaman yengece geçmesine ikizler kısmından pek hayır görmedim o iyi olur inşallah 😄😄

Günaydın ❤
Hayırlı cumalar 🍁🍃

a82fb02623598ecbb57734c4d89a2583.jpg

İkizlerim yükselenim yengeç, 35 yaşından sonra yükselen burcuna dönermiş insan, duygusalız ya pamuk gibiyiz eveett:KK50:
Benim oğlan ikizler çok sıcakkanlı herkese kendini sevdiriyor ama kıpır kıpır hiç bitmeyen bi enerjisi var.😅
Uykuya da düşkün bi çocuk değil.

İlgilisin sanırım bu konulara 😊
Çok eskiden kendi kendime araştırarak bir çok şeyi öğrenmiştim. Doğum, transit, sinastri haritası çıkarmayı, evleri, açıları... vs.
Olanı okumak, kendini oyalamak tamam da geleceği tahmin etmek ve astrolojiye göre hayatına yön vermekten Allah'a sığınırım.🌸

X