Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün:
🍃Oğlumla kahvaltı yaptık topladım
🍃Bulaşık makinesini boşalttım
🍃Mutfak dolaplarımı içlerini boşaltıp sildim
🍃Buzdolabını çektim sildim
🍃Bulaşık makinesini çektim sildim
🍃Salonu koltukları çekip süpürdüm sildim
🍃Oturma odasının koltuğu çekip sildim
🍃Antreyi mutfağı süpürdüm sildim
🍃Çamaşır katladım yerleştirdim
🍃Oğlumun çarşafını değiştirdim
🍃İnce bir halım vardı makineye attım yıkandı astım
🍃Duş aldım
🍃Kvye geçtim

Yine bir konuda mesajlarını beğenmedim diye başka konuda ki mesajlarımı beğenmeyen bir üye ,ah canım ya o konuya yazmadım orada beğenmedim atamadın şiştin değil mi🤣🤣
O konuda ki hiçbir yorumunu beğenmedim yapacak bir şey yok😵‍💫

Bizim öğretmen toplantı yaptı. Kesinlikle ödevlerine yardım etmeyin kendileri yapacak, hatta bittikten sonra kontrol edecekler siz karışmayın dedi.
Kendileri nasıl kontrol edecekmiş yanlış yaptıysa o yanlış kalır zaten. En son kontrolü veli yapar yanlış varsa bunu yanlış yapmışsın der o da düzeltebiliyorsa düzeltir anlamamışsa anlatılır🙄

Kendileri nasıl kontrol edecekmiş yanlış yaptıysa o yanlış kalır zaten. En son kontrolü veli yapar yanlış varsa bunu yanlış yapmışsın der o da düzeltebiliyorsa düzeltir anlamamışsa anlatılır🙄
Çocukların sorumluluk bilincinin gelişmesi ve kendileri yapabilmeleri için diyor canım. Ertesi gün okulda tekrar yaparak çocukların hatalarını görmesini sağlıyor. Bi de kendi öğretme yöntemleri farklı olduğu için çocukların kafalarının karışmasını istemiyormuş.
"Yanlış yapsalar da sorun değil, önemli olan kendileri yapmaları, zaten burda kontrol ediyorum" diyor.

X