- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
Günaydın bonusummm paylaşımlarını özlemişimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın bonusummm paylaşımlarını özlemişimmmm
Bende özlüyorum burayı ya değişik bir his ❤ nasılsın tinnoş? Hava nasıl oralarda?Günaydın bonusummm paylaşımlarını özlemişimmmm
Magnezyum mu anneme de vermişti işe yaramamıştıBugünde grip gibiyim hamdolsun kanıma karıştı demek.
Aile hekimine dedim durumu başımı falan suya atılan bişey vericem sana dedi bi bildiği vardır diye içtim parolun abisi gibi bir şey. Beni sınamak için verdi heralde
Çok şükür iyimmm bonusumm bıraktığın gibi havalar burda iyi sıcak burası alışkanlık yapıyorBende özlüyorum burayı ya değişik bir his ❤ nasılsın tinnoş? Hava nasıl oralarda?
Aferin iç on numara hayatım böyle on numara forma giymem on numara keyfim meyfim on numara off hep bu Fevzii yüzünden dilimdeeBugünde grip gibiyim hamdolsun kanıma karıştı demek.
Aile hekimine dedim durumu başımı falan suya atılan bişey vericem sana dedi bi bildiği vardır diye içtim parolun abisi gibi bir şey. Beni sınamak için verdi heralde
Hayırlı kandiller dualarda buluşalımm
Günaydın Ahsenimin annesi hayırlı kandiller çiçeğimGünaydın hayırlı kandiller
Pamuğummm günaydın hayırlı cumalar kandilimiz mübarek olsunn ablaammmGünaydın hayırlı cumalar
Mevlid kandilimiz mübarek olsun
Hayırlı kandiller
Mesaj yazarken yukarda üst üste üç nokta var en sonda tıkla ona göreceksinKızlar günaydın. Ben bu kk. Kendi simileylerini bulamadim ya nereden güleceğiz