Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy sende hastaydın doğru demek benim için doğru zaman değilAradığınız nego hasta kendine hayrı yok sayın bonus kadın hanımefendisi
Burnum o kadar aktı ki hiç bişey çekmedim anca sildim sirkeyide içtim o boğaza çok iyi geliyor.Nurofen Aferin dönüşümlü al sirkeli suyla ağzını burnunu da yak daha hafif geçiyor
Aferin benim bebeğim eşime doktorun biri (çevresi doktor dolu) Aferin fort zararlı falan demiş o da Aferin sinüs almaya başladı. Dedim fortumu bana geri ver geliyorlar bana soldan soldanAferin iç on numara hayatım böyle on numara forma giymem on numara keyfim meyfim on numara off hep bu Fevzii yüzünden dilimdee
İşi yarında yaparsın bugün ibadetini yap hem boynunda dinlenirGünaydın kizlar
Bugün evi silmem lazim.banyo wc temizlemem lazim.lakin dün marketten dönuste biseler tasidim boynum agriyor.
Ne hassas bi boynum varya
Herkese hayirli kandiller
Biri gelip evi temizlese bende bol bol zikir ceksem ne güzel olurdu
Tamam canımNego bu ara çok yoğunum uğramaya bilirim bilgin olsun
Karıştırdım oraları bulamadim ya o yuzden yazdimMesaj yazarken yukarda üst üste üç nokta var en sonda tıkla ona göreceksin
Aktif Lora tereyağlı ekmek yatağında duruşunu bozmayan peynir ile tık doğdu güneşim
Mesaj yazarken yukarda üst üste üç nokta var en sonda
Yok canımız sıkılırBaş başa bırakalım sizi biz
Aferin hacı başkasını beğenmez benim vücutNego Aha bu bak 2 tane al demişti aldım ve usulca bekledim bişeyler olmuştur vucudumda heralde ama başımdan anlayamadım.
Parol minoset türevinin aspirinle birleşimi birazda kafein
Aferin hacı başkasını beğenmez benim vücut
Nurofen mesela enerji veriyor akşam içmeyin sakın uyuyamazsınız
Onu içtiğim gece uyuyamadım o yüzden gündüz alıyorum akşam da aferinAferin aldık hep biraz toparlayınca bıraktım.
Kafein varsa onda da o yüzden mi acaba enteresan ben hiç nurofen almadım canım çekti şu an
Yakalandık
İkinci 3 noktada