Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben de katiliyorum bu gruba eger musaade varsa
Ayy canım çok sevindim canım istedi diyince üzülmüştüm yazdığımagolgefeslegeni annem öğlen pişi getirdi görünce şaşırdım.Bugün başka şey dileseymişim olacakmış
Çayımı demleyip domates dilimleyip yedim bi güzel.
Bayılıyorum mesajlarındaki görsellere
Mutlu yılların olsun ❤Amin insallah canim sagolasin
Tesekkurler arkadasim bayildim buna
Her sabah ben
38 mi katEvet Amerika’da alım gücü yüksek hayat konforlu ama taki sağlığınızla ilgili bir şey olana kadar. Sağlık sistemi çok kötü Allahım burda kimseyi hastaneye düşürmesin.inanılmaz pahalı.
Çoğu çevremizdeki arkadaşlarımız tedavi için direk Türkiye gidiyorlar burada sonuç alamazsın. Çok büyük büyük eczaneleri var çoğu ilaçlar reçeteye tabi ama milet kendi kendini tedav ediyor canım.
New York’a gitmedim ama başka yerlere gittim zaten bana bayağ uzak giden arkadaşlarım oldu illa gidin demediler çoğu yer birbirine çok benziyor uçak bileti ve otel parasına ben alışveriş yaptım burada
Evet benim de hayalimdeki Amerika evi öyleydi ama merkezde o tarz evler yok yüksek katlı rezidanslar var 52.katta oturduk ve şuan 38.katta oturuyoruz. bahçe evleri nde de çok çeşitli hayvanlarla denk gelirsin
Yemek kültürü alakası yok lahmacun çiğ köfte çok özledim pide çok özledim peynir çeşitlerimizi özledim. Evet bambaşka deneyimler oldu canım bize ama kesinlikle bir yerden sonra vatanın
Ben de sizinle paylaşmaya bayılıyorum canımmmBayılıyorum mesajlarındaki görsellere
Daha ne kediler var ben de frida bacımmTesekkurler arkadasim bayildim buna
Kanatlanıp uçacam yakında o tarafa minnoşummHer sabah ben
38 mi kat
Eki Görüntüle 3140275
K Kitapkontesi kontesiimmm iyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun canımm beniimm
K Kitapkontesi doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu yılların olsun inşallah
Kocaman tesekkur ediyorum herkeseMutlu yılların olsun ❤
Ayy olur mu öyle şey canım böyle yazma lütfen ben üzülürümAyy canım çok sevindim canım istedi diyince üzülmüştüm yazdığıma
Yaa bugün es geçseydin bari işleri☺ Ben yaş aldıkça kendimi daha değerli hissediyorumsabah kahvaltiyi hazirladim yaptik
bulasik makinasindaki temizleri yerlestirdim, kirlileri makinaya koydum
tezgahı ve ankastreyi sildim (mutfaga ayrintili girmem lazim ama o cesareti bulamiyorum kendimde )
oglumu okula hazirladim,babasi goturdu
tum odalari toparladim
oglumun ve kizimin çarşaflarını degistirdim
evi supurdum
evi sildim
toz aldim
tuvaleti yikadim (banyo yarina kaldi)
oglum okuldan geldi birlikte yemegimizi yedik
ödevlerini yaptirdim
kizimi uyuttum
oglumla oyun oynadim,meyve hazirladim yedik
simdi de onu uyutuyorum (biri de beni uyutsa keske )
biraz kitap okuyup ben de yatarim artik (aksama kadar pilim bittiği icin erken yatıyorum ben de çocuklarla)
Ellerinize sağlık belli ki miss gibi olmuş heryer.Herkese iyi geceler
Kardeşimdeyim veeeee 2 günde yatak odasından çıkıldı
bazanın içi elden geçti
Gardolap elden geçti silindi düzenlendi
2 Şifonyerler elden geçti düzenlendi
Aynalıklı çekmece elden geçti düzenlendi
Beşli çekmece düzenlendi
teyzesinin kuzusu büyüdü kıyafetlerini ayırdık 5 aylık oldu şuan
Beşik silindi nevresimi değiştirildi
cam silindi
tül güneşlik ve fon perdeler yıkandı asıldı
yerleri elle sildim