- 23 Kasım 2020
- 1.996
- 3.029
MasaAllah iyi kü doğdun o zamanGunaydin,ne kadar guzel bir gun degil mi bugun ben dogdum cunku
Rabbim imanlı hayırlı basarılı sağlıklı muutluu uzun ömürler versin insaAllah ailenle çocuklarınla eşinle beraber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MasaAllah iyi kü doğdun o zamanGunaydin,ne kadar guzel bir gun degil mi bugun ben dogdum cunku
Evet ya evi süpürdüm terledim.Pazar gecesi o kadar sıcaktı ki yaprak kımıldamıyordu klima açtık sabaha kadar.Aaa mersin demisin
Evet cok sükur su buluta bile hasret kaldik.
Millet kisa girdi biz hala ter siliyoruz.
Bende pazar gunu butün cam ve perdelerimi temjzledim ama yagmura yok demem.aylardir hasretiz yagmura
Dış kapı ödevini alayım kaptan:)4 ekim ödevi
Çatal kaşık çekmecesi düzenlemek.
Çiçeği olanlar yaprakların tozunu almak.
Dış kapıyı silmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
Kutbettin
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
Sağlıklı , mutlu yaşlarınız olsunGunaydin,ne kadar guzel bir gun degil mi bugun ben dogdum cunku
Bizde açıyoruz klimayı ama ısınmak içinEvet ya evi süpürdüm terledim.Pazar gecesi o kadar sıcaktı ki yaprak kımıldamıyordu klima açtık sabaha kadar.
Bu gecede kız ağlıyordu önce sıkıntı bastı sonrada sesi çok gider diye yine klima kapamadım.Sabaha kadar açıktı.
MasaAllah iyi kü doğdun o zaman
Rabbim imanlı hayırlı basarılı sağlıklı muutluu uzun ömürler versin insaAllah ailenle çocuklarınla eşinle beraber
Selamlarr:)
Dış kapı ödevini alayım kaptan:)
Sağlıklı , mutlu yaşlarınız olsun
Mersindeyim zaten bi adanali olarakEvet, Mersin'deyim. Bulutlara sevindiğinize göre, fazla uzağa gitmiş olamazsınız:)))
Cennet yurdumun cilvesine bak sen..Bizde açıyoruz klimayı ama ısınmak için
Bende üşüyorum sabah hırka ile bile soğuk burada eşim de gazi Antepte yanıyorum antalyadan sıcak diyorBizde açıyoruz klimayı ama ısınmak için
Sızır var profil resmim de ilçedeyim benE aynı şehirdeyiz
Sen Amerikadaymışsın galiba öyle okudum.
Evet Amerika’da alım gücü yüksek hayat konforlu ama taki sağlığınızla ilgili bir şey olana kadar. Sağlık sistemi çok kötü Allahım burda kimseyi hastaneye düşürmesin.inanılmaz pahalı.Sen Amerikadaymışsın galiba öyle okudum.
Nasıl gidiyor biraz anlatsana şu ABD yi Eyalet sistemi var değil mi?
New York'a gittin mi büyüleyici mi anlatıldığı kadar? Onların ev yapılarına bayılıyorum izlediğim kadarıyla ne kadar hoş bi görüntü ev bahçe dublex tarzı geniş oturumlu evler.
Gerçi hicbir yer insanın vatanı kadar olmuyor.
Müzik açtım önce.
Banyo lavabosunu ovdum.
Yatakları düzelttim.
Kahvaltı, beslenme hazırladım .
Akşam yıkadığım bulaşıkları yerleştirdim.
Çocukların çantasını kontrol ettim eksik hazırlamışlar mı diye.
Çamaşır topladım.
Balkonu sildim.
Çiçeklerimi suladım.
Makineye çamaşır attım.
Kahvaltı masasını topladım.
Çamaşır katladım.
Portmanto üstünü düzenledim.
Banyonun çöplerini değiştirdim, yıkadım.
Tuvaletin çöplerini değiştirdim, yıkadım.
Evi süpürdüm.
Çöpleri attım.
Okula gitmeden önce bir yere uğradım.
Çocukların öğle yemeğini verdim geri götürdüm.
Onlar yemek yerken çamaşır astım.
Kurabiye, börek, çorba yaptım.
Ödev yaptırıyorum !
Sivastaydın demi ora daha soğuktur tabi. Bizim de dışarı iyi aslında ama evler soğudu baya artık. Ben sıcağı yansam da seviyorum ya hele çocukla soğuk daha zorBende üşüyorum sabah hırka ile bile soğuk burada eşim de gazi Antepte yanıyorum antalyadan sıcak diyor