- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Doğum günün kutlu olsun Rabbim hayırlı yaş almayı nasip etsin güzel bi yıl olsun senin için inş.❤☺Gunaydin,ne kadar guzel bir gun degil mi bugun ben dogdum cunku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum günün kutlu olsun Rabbim hayırlı yaş almayı nasip etsin güzel bi yıl olsun senin için inş.❤☺Gunaydin,ne kadar guzel bir gun degil mi bugun ben dogdum cunku
Valla kız uyuyunca uyudum hemenUyanan herkesin yerine ben sweet ve pamuksu uyicaz sweet uyudu bile bak
Bir terazi doğmuş dünya güzelleşmiş
Doğum günün kutlu olsun canım
Nice nice mutlu ve sağlıklı yıllara, sevdiklerinle birlikte
İyi ki doğmuşsun, musmutlu, sağlıklı yılların olsun inşallah
Tesekkurler kizlarDoğum günün kutlu olsun Rabbim hayırlı yaş almayı nasip etsin güzel bi yıl olsun senin için inş.❤☺
Nice mutlu sağlıklı senelereGunaydin,ne kadar guzel bir gun degil mi bugun ben dogdum cunku
GünaydınGünaydınnnn Eki Görüntüle 3139552
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
Kutbettin
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
Tabi ki öyle, nice güzel yaşların olsun canımGunaydin,ne kadar guzel bir gun degil mi bugun ben dogdum cunku
Nice mutlu sağlıklı senelere
Sagolun canlarTabi ki öyle, nice güzel yaşların olsun canım
kız bi isi yapacaksam hemen baslamak daha iyi oluyor.çok düsünursem vazgecebiliyorumYa bu ne hızz maşallah hızlı Gonzaless gibisin.
Bu saatte hayatımda koltuk silmedim bura sayesinde yakında o da olacak..
Aaa mersin demisinSabah 7'de uyandım, kahve, bitki çayı ritüellerini bitirip cam silmeye başladım. Evet ve Mersin gibi bir yerde şu an ilk kez her yer bulutlarla kaplı. Ben cam sildiğim için yağmur da yağar, yağmazsa hatırım kalır.
Gözü çıkasıca Murphy!
Nice mutlu senelerin olsunCok tesekkur ederim
Evet, Mersin'deyim. Bulutlara sevindiğinize göre, fazla uzağa gitmiş olamazsınız:)))Aaa mersin demisin
Evet cok sükur su buluta bile hasret kaldik.
Millet kisa girdi biz hala ter siliyoruz.
Bende pazar gunu butün cam ve perdelerimi temjzledim ama yagmura yok demem.aylardir hasretiz yagmura
Herkese selam kaç gün aktif olamadım dün dısarı çıktık misafir geldi çocuklar evi darma duman etti ev bayaa dağınık ve kirli. Kızı aşıya götürdüm umarım ateşi çıkmaz.4 ekim ödevi
Çatal kaşık çekmecesi düzenlemek.
Çiçeği olanlar yaprakların tozunu almak.
Dış kapıyı silmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz