- 29 Aralık 2017
- 621
- 1.805
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımİyi geceler kızlar...
Dün gece hiç uyumadık kızım hastaydı acile gidip iğne yiyince biraz rahatladı sabah ezanı okundu namaz kıldım öyle uyuduk
Sabahta mide bulantısı vardı kustu huzursuzdu falan oğlanı okula hazır edene kadar bi Allah biliyor kucağımda tek elle oğlanı hazırladım da komşu sağolsun götürdü.
Yine çok ağlayınca bebek arabasına katıp bi tur attırdım.Kahvalti dahi yapamadım tüm gün 2 lokma ile durdum perişan bi vaziyetteyim
Biraz toparladı terasta salıncakta uyuttum.Eşim de işten geldi hastaneye gidelim dedi uyanınca neyse ki ağlaması durdu daha iyiydi. Birşey alerji yaptı gözlerini çok fena kaşıyordu.Alerji şurubu verdim şimdilik iyi.
Bana da gece gece temizlik perileri geldi.
Gündüz elektrik yoktu bebiş okul derken en iyisi akşam evi toparlamak diye düşündük.
Evi eşim süpürdü.
Ben yerleri sildim.
Çamaşırları topladım.
Yeni yıkanan nevresimleri astım.
Çöpleri attım.
Çöp kutusunu yıkadım.
Bulaşıkları yıkadım.
Masayı sildim.
Son olarakta merdivenleri bi yıkamak istedim gündüz vakit olmuyor. Merdivenleri yıkadım çektim kuruttuk kilimi silkeledim serdim.Miss gibi oldu ama umarım temiz kalır.
Normalde çamaşırları toplar hemen katlarım ama bebiş hiç izin vermiyor ilk defa bu kadar çamaşır yığını beni bekliyor 3 posta.Onları da yarına inş.
sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Sağol canım Allah razı olsunGeçmiş olsun canım
Sağolun Allah razı olsunGeçmiş olsun
Ayyy var mı kırık çatlak falan
Cok gecmis olsun ya
Ayyyy çok geçmiş olsun yaa kötü düşmüşsün kırık çıkık yoktur inşallah
Jesikomm geçmiş olsunnn ahh nasıl ağrımıştır minnoşumm kas gevşetici alabilirsin ağrını hafiflettirdi
Geçmiş olsun, kötü bir şey yoktur inş
Geçmiş olsun jes şimdi nasılsın
Ben de seni seviyorum jesim
Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım .
Dönmelisin hadi dönelimGunaydinnnn askimsular uyandim ama yatak agliyo nolur geri dön diye
Bende kalkamıyooomGunaydinnnn askimsular uyandim ama yatak agliyo nolur geri dön diye
Kocamda yat aşşa diyo oy cokluguyla biraz daha yatmama karar verildiDönmelisin hadi dönelim
Ama yatak nasil rahat ve sicak dimiBende kalkamıyooom
Off hemde nasıl ama kızlar kolumdan bacağımdan çekiştirip kaldırdılarKocamda yat aşşa diyo oy cokluguyla biraz daha yatmama karar verildi
Ama yatak nasil rahat ve sicak dimi
Benide pamuksu uyandirdi bu sabah, mamasi bitmis ayagimi ısırdı hazir kalkmisken adama tost hazirladim. Simdilik bu kadar aksiyon yeterli benim icinOff hemde nasıl ama kızlar kolumdan bacağımdan çekiştirip kaldırdılar
benim aksiyonum başladıBenide pamuksu uyandirdi bu sabah, mamasi bitmis ayagimi ısırdı hazir kalkmisken adama tost hazirladim. Simdilik bu kadar aksiyon yeterli benim icin
Gerçekten gozlerim bana itaat etmiyor, açılın diyom yok bozulmus bunlar 1 2 saat daha kapali kalmak istiyolarmis kendi beyinleri var resmenbenim aksiyonum başladı
1 saat da benim yerime yat uyu akşama kadar daha benim totom yer görmezGerçekten gozlerim bana itaat etmiyor, açılın diyom yok bozulmus bunlar 1 2 saat daha kapali kalmak istiyolarmis kendi beyinleri var resmen
Uyanan herkesin yerine ben sweet ve pamuksu uyicaz sweet uyudu bile bak1 saat da benim yerime yat uyu akşama kadar daha benim totom yer görmez