- 2 Ağustos 2013
- 34.138
- 101.588
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah zihin açıklığı versin canım benim çok güzel geçer inşallahBugün alan sınavım var kızlar. İlk oturumlardan sonra pek umudum yok ama yine de aklınıza gelirse bana dua edin
Eşim bir atölyeye gittsin dedi bakalım artıkMakinam Samsung, 10. Yıla girecek, gözü kapalı öneririm Samsung un tüm ürünlerini. Elmas kazan ve eco buble olayı çok iyi
Başarılar dilerimBugün alan sınavım var kızlar. İlk oturumlardan sonra pek umudum yok ama yine de aklınıza gelirse bana dua edin
Canım kolaylıkla geçsin hayırla sonuçlansın inşallahBugün alan sınavım var kızlar. İlk oturumlardan sonra pek umudum yok ama yine de aklınıza gelirse bana dua edin
Allah zihin açıklığı versin canım benim inşAllah güzel geçerBugün alan sınavım var kızlar. İlk oturumlardan sonra pek umudum yok ama yine de aklınıza gelirse bana dua edin
Çok heyecanlı yaBen de direksiyona. Pazartesi başlayacak. Karnımda kelebekler uçuşuyor
Sağolun kızlarHadi kazasız belasız inşallah
Chrome daha kolay geliyor başka yerlerden erişim acisindan
O zaman bilemiycem benim reklamlardan sıtkım sıyrıldığı için opera yükledimChrome daha kolay geliyor başka yerlerden erişim acisindan
Geçen gün kaydiriyorum sürekli konuyu okuyamadım orta yerden çıkıyor birdeO zaman bilemiycem benim reklamlardan sıtkım sıyrıldığı için opera yükledim