- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
Hayirli olsun canim, kazasız belasız alirsin inşallahMerhaba kızlar
Bugün gidip ehliyet kursuna yazıldım. Gazam mübarek olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun canim, kazasız belasız alirsin inşallahMerhaba kızlar
Aminn inşAllah canım benim sağolHayirli olsun canim, kazasız belasız alirsin inşallah
Kız niye üzülmüşler bi bana mı komik geldiSelam kizlaaar bugun hava o kadar sicakki durdugum yerde terliyorum kendimi kedinin kuvetine su doldurup atasim var
Kedinin kuveti var benim yok bence ona uzuldulwrKız niye üzülmüşler bi bana mı komik geldi
OlabilirKedinin kuveti var benim yok bence ona uzuldulwr
Bu da biseymi, benim camlar sürgülü, arkasına gecip silmeye calisirken arada tost oluyorsunMerhaba hepinize
Yoğun bir gün oldu ama epey iş hallettim :
Eşimin kahvaltısını hazırladım, işe gönderdim
Nevresimler ve havlular değişti
Evin tamamı toplandı
Toz alındı
Cam önleri ve küpeşteler silindi
Yerler süpürüldü ve silindi
Koltuklar süpürüldü, örtüleri yıkandı, açıkta kalan kolları silindi
Kızın kumu temizlendi
3 makina çamaşır yıkandı
Balkon temizlendi
Pencereler ve balkona açılan iki kapının sineklikleri çıkarılıp yıkandı
Banyo ve mutfak çöpleri çıkarıldı, kovaları yıkandı
İki banyoda da seramik sabunluklar, diş fırçalıklar, klozet fırçalıkları ve fırçalar dezenfekte edildi
Şimdi bi çay içeceğim sonra da yemek yapacağım nasipse, yorulmuş gibiyim ama ev miss huzurluyum o yüzden, Nego arada ödevide yapmış oldum Bu arada müteahhitlere sesleniyorum şu saçma cam küpeşteleri yapmayın, ebem ağladı üç yıldır bu nedir arkadaş ya
Bu kadar allengirli cam çok yoruyor insanı ya, salonum komple böyle, balkon kapısıyla birlikte 4mt. sadece mermerlerin tozunu almak için bile viledayla akrobasi yapıyorum. Diğer camlarda dıştaki cam korkuluk yok ama onlarda çift mermerli ve açılan kısmı yarım, bir saatten fazla sürüyor sırf tozunu almak yıldım yaaa silmekten hiç söz etmiyorum salon camları resmen yarım gün yiyorBu da biseymi, benim camlar sürgülü, arkasına gecip silmeye calisirken arada tost oluyorsun
Cam silmek zaten kendince bu kadar zorken birde bunlarla uğraşıyoruz yaBu kadar allengirli cam çok yoruyor insanı ya, salonum komple böyle, balkon kapısıyla birlikte 4mt. sadece mermerlerin tozunu almak için bile viledayla akrobasi yapıyorum. Diğer camlarda dıştaki cam korkuluk yok ama onlarda çift mermerli ve açılan kısmı yarım, bir saatten fazla sürüyor sırf tozunu almak yıldım yaaa silmekten hiç söz etmiyorum salon camları resmen yarım gün yiyor
Etrafımda üç tane inşaat var tozdan göz gözü görmüyor zaten, ben yeni taşındığımda karşımdaki binayı yıkıp yeniden yaptılar adam mis gibi ufak ufak camları koydu şimdi bakıyorum kadınlar toz alır gibi cam siliyor. Bizim müteahhite ne sövüyorum ama her iş yapışımda kulakları çınlıyordur, bu büyük camlar hiç kullanışlı değil hem duvardan çalıyor altını kullanamıyorsun hem mercek gibi güneşi süzüyor hem de temizlenmiyor, elimi kırdığımda yardımcı çağırdım sırf camlar için ekstra ücret aldı bunlara, ah çok dertliyim çok döküldüm seni buluncaCam silmek zaten kendince bu kadar zorken birde bunlarla uğraşıyoruz ya
Ben yardımci cagirsam disini silemezler çünkü oraya sigabilecek tek insan evladi benim bir cam bir gun aliyor yildim artikEtrafımda üç tane inşaat var tozdan göz gözü görmüyor zaten, ben yeni taşındığımda karşımdaki binayı yıkıp yeniden yaptılar adam mis gibi ufak ufak camları koydu şimdi bakıyorum kadınlar toz alır gibi cam siliyor. Bizim müteahhite ne sövüyorum ama her iş yapışımda kulakları çınlıyordur, bu büyük camlar hiç kullanışlı değil hem duvardan çalıyor altını kullanamıyorsun hem mercek gibi güneşi süzüyor hem de temizlenmiyor, elimi kırdığımda yardımcı çağırdım sırf camlar için ekstra ücret aldı bunlara, ah çok dertliyim çok döküldüm seni bulunca
Eşime dedim mıknatıslı cam silme aparatı alacaktı güya bir yıl geçti üstünden kac kere sildim ben de bilmiyorum ama aldiralim alsınlar yeter gari ama de miBen yardımci cagirsam disini silemezler çünkü oraya sigabilecek tek insan evladi benim bir cam bir gun aliyor yildim artik
Benimde alasim var, pahalida meret ise yaramazsa aparatla birlikte camida soker atarimEşime dedim mıknatıslı cam silme aparatı alacaktı güya bir yıl geçti üstünden kac kere sildim ben de bilmiyorum ama aldiralim alsınlar yeter gari ama de mi
Ben aldım onlardan anlatmayayım aklın oynar, sonunda pencereden dışarı fırlattım hırsımdanBenimde alasim var, pahalida meret ise yaramazsa aparatla birlikte camida soker atarim
Senin durum benden de vahim kardeşim, geçmişler olsunBen yardımci cagirsam disini silemezler çünkü oraya sigabilecek tek insan evladi benim bir cam bir gun aliyor yildim artik
Ben de direksiyona. Pazartesi başlayacak. Karnımda kelebekler uçuşuyorMerhaba kızlar
i p e k omen tonrem elf gozlerim neler okuyorBen aldım onlardan anlatmayayım aklın oynar, sonunda pencereden dışarı fırlattım hırsımdan
Eyvallah bacimsuSenin durum benden de vahim kardeşim, geçmişler olsun