- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Ne olacak bu kızın haliIslerimi bitirdim ama bende bittim, gece benim kiz evden kacmisti, yeni geldi zibidi birde onu yikadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne olacak bu kızın haliIslerimi bitirdim ama bende bittim, gece benim kiz evden kacmisti, yeni geldi zibidi birde onu yikadim
Al her şeyle takarsın
Ben sana takacam az kaldıBunuda çok iş yapmadığım halde bugün çok ağrıyan ayaklarıma takıyorum
GünaydınGünaydınnnn Eki Görüntüle 3137202
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
Migrenben
ATTRAENTE
GünaydınGünaydınnnn Eki Görüntüle 3137202
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
Migrenben
ATTRAENTE
GunaydinGünaydınnnn Eki Görüntüle 3137202
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
Migrenben
ATTRAENTE
Hersey daha yeni basliyorGünaydın canlarım. Gece uykuları şimdiden haram oldu çişe kalkmaktan, sağa sola dönmekten 2,3 saat uyuyorum sacece mal gibiyim
Akşam tinnoş sana takmış bende duta taktı diye atarlanıyorum piskolojimi bozdunuzBen sana takacam az kaldı
Son aylar böyle olur kuzumGünaydın canlarım. Gece uykuları şimdiden haram oldu çişe kalkmaktan, sağa sola dönmekten 2,3 saat uyuyorum sacece mal gibiyim
Hiç kilolu değilsin Göbek için mekik çekebilirsin.Ben öyle yapardım.Benim normal kilom 53-55
Şimdi 57-58im,çok değil ve kesinlikle dışarıdan normal görünüyorum
Ben kendi eteklerimde, elbiselerimde göbeğimin çok çıktığını hissediyorum sadece. Birilerine kilo muhabbeti açsam direkt ağzıma tıkıyorlar senin neyin var vs diye.
Hakkaten yok da ben kıyafetlerimden anlıyorum işte. İpin ucu kaçarsa 60a çıkarım sonra da topalak olurum diye tırstım, boyum uzun değil
Yapamıcam zaten, normal düzenime döneyim. Zaten düzenli ve sağlıklı beslenirdim, bozmayım kendimi, güçsüz düştüm.
Sen de kilolu değilmişsin.
Önemli olan sağlık yaa diyeyim
Ay ne tatlı yaa yerim onu öyle minnoş hayvanların gözlerine bakınca dahi bebeğimi görüyorum sanki aynı merhameti hissediyorsunYa tutamıyorum ben bunu evde, cani sıkılınca geri gelip agliyor camin altinda beni al diye hem evi istiyor hem sokağı