Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşbuldumHoşgeldiniz
Benim rutin işler uyku moduna geçince bitiyorSelamlar Rutin işler bitti. Kahve faslına geçiş yaptım
ulasimiz çocuk musunuz başka konuda fikrinizi beğenmedim diye gelip bu yoruma beğenmedim atıyorsunuz? Komiksiniz gerçektenNeyse çoook işim var kaçtım
Ooo hadi hayırlısı olsun canımHaha radara yakalandık sabah toplamak hiç hoş olmuyo zaten daha da yapmam
Yok canım su anlık öyle bir durum ama yavaştan düşünmeye başladım önce iş sonra çocuk diyodum ama artık galiba çocukla beraber iş olacak hayırlısı tabi ki.
Ben de deminden onu sorguluyordum bu mesajda beğenilmeyecek ne var diye ne değişik insanlar bir insanın çok işinin olmamasının nesini beğenemedi acep ?beğenmedim butonu maksadı dışında kullanmak ban nedeni değil miydi ?ulasimiz çocuk musunuz başka konuda fikrinizi beğenmedim diye gelip bu yoruma beğenmedim atıyorsunuz? Komiksiniz gerçekten
Böyle diyenlere gıcık olurdum ama doğruymuşHersey daha yeni basliyor
Niye kaçtın negom beğenilmemişsinNeyse çoook işim var kaçtım
Bir tarafi sec diyorum, olmaz anne ben ikisinide seviyorum diyorNe olacak bu kızın hali
Bunlarda bebek yaaa, benimki biraz ileri zekali sadece her lafi anliyor gadasini yedigimAy ne tatlı yaa yerim onu öyle minnoş hayvanların gözlerine bakınca dahi bebeğimi görüyorum sanki aynı merhameti hissediyorsun
Aynı benim oğlan bi terasa çıkıyor bi eve giriyor eve girince de gözlerime bakıyor önce kızacak mıyım diye. Bitmeyen bi enerjii
Dün akşam bırakmadım ödevleri dayadım kıyamamaktan disiplin falan kalmadı.
Allah iyiliğini versinKız bu benim kaynanam ya resmen ondan esinlenmiş
Yasamadan bilemiyor insanBöyle diyenlere gıcık olurdum ama doğruymuş
Benim kv 'ye de biraz benziyor Bizim ki daha dominant biri ama.Kız bu benim kaynanam ya resmen ondan esinlenmiş
Bende simdi yicem ruhum cekildi sankiHicbisey yapmadım sabah evi topladım kahvaltı da yapmadan uyumudum inanılır gibi diiiiilll yuvarlandim kitap okudum bu saat oldu
Nazar mı değdi istahlarimizaBende simdi yicem ruhum cekildi sanki
Amaan salla gitsin Kitap iyidir kitap..Hicbisey yapmadım sabah evi topladım kahvaltı da yapmadan uyumudum inanılır gibi diiiiilll yuvarlandim kitap okudum bu saat oldu
Yok yahu bi günlüktür o geri gelir inş. Benim ki yerinde duruyor maşallah.Nazar mı değdi istahlarimiza
Ben de deminden onu sorguluyordum bu mesajda beğenilmeyecek ne var diye ne değişik insanlar bir insanın çok işinin olmamasının nesini beğenemedi acep ?beğenmedim butonu maksadı dışında kullanmak ban nedeni değil miydi ?
Ne bileyim hayır insan gider bdv den bir yorumumu seçer bari izini belli etmeNiye kaçtın negom beğenilmemişsin