- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Geçmiş olsun canımGünaydınlar
Regl oldum mutsuzum huzursuzum iş yerine gidecem kızı anneme bırakacam gözümde büyüyor bunların hepsi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımGünaydınlar
Regl oldum mutsuzum huzursuzum iş yerine gidecem kızı anneme bırakacam gözümde büyüyor bunların hepsi
Gün yaklaştıkça biraz geriliyorum ama şifa niyetine deyip halledeceğim inşallah canım .Diyet çok zor neredeyse domates salatalıktan başka birşey yiyemiyorum.Bir daha yemem herhalde onları da
Ama hamd olsun bunlarla geçsin gitsin
Şifa olsun inşallah kolay bir süreç olur canım.Perşembe gidip geleceğim tahliller olacak cuma sabahı yine gideceğim yine tahlil ama bu sefer bekleyeceğim çıkınca tahliller verecekler ,o gün ne kadar kalacağım orada bilmiyorum o gün bakacağız dedi.Sonrasında on gün ablamın evine geçeceğim orası ebeveyn banyolu olduğu için odadan tabi hiç çıkmamak gerekiyor
Sen rahatsin tabi iki oglandan sonra zor geldi kombin yapıyor bide kıyafetler takısıOğlu olanlar Eki Görüntüle 3136215
Allah şifa versin bir an önceGünaydınnnn kızlar...
Gece ateş nöbeti tuttum oğlanın başında neyse ki sabaha doğru ateşi düştü. Ödevler de kalmıştı onları da şimdi bitirdik şükür ki
Kahvaltı hazırlayacağım inş. geç yapacağız ama ancak toparlayabildim.
Kahvaltı yaptım
Çay içtim
Tekrar çay içtim
Bidaha içtim
Yine icicem
O nasıl laf sokmaktır azizimkıskanma totonu kaldır
Çay icmiiim miiğ
İşimi bitirdim içtimÇay icmiiim miiğ
Mesaj alındı efeemİşimi bitirdim içtim
Çok inceleme benceYa evi süpürüyorum bakıyorum kırıntı var yine biri arkamdan saçıyor mu çıldırıciiimm
Estağfurullah efenimO nasıl laf sokmaktır azizim
Amin inşallah teşekkür ederim canımŞifa olsun inşallah kolay bir süreç olur canım.
O nasıl laf sokmaktır azizim
Amin Allah razı olsun Nego ilaçlarını verdim öksürük tıksırık durdu şimdilik iyi biraz bitkinlik halsizlik gözüküyor.Deniz çarptı hassas bi bünyesi var zaten.Allah şifa versin bir an önce
Çok geçmiş olsunAmin Allah razı olsun Nego ilaçlarını verdim öksürük tıksırık durdu şimdilik iyi biraz bitkinlik halsizlik gözüküyor.Deniz çarptı hassas bi bünyesi var zaten.
Hazırlandı okula gidicek inş.
Sağol Allah razı olsunÇok geçmiş olsun