- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
Ahhh böyle itelemek istediğim ne çok insan var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhh böyle itelemek istediğim ne çok insan var
Ağız tadıyla oturun canımÇok şükür taşındım ben bi ince iş kaldı o da zamanla artık bi haftadır mahvoldum valla bel ağrısından.
Sonradan düzenlenecek ufak tefek şeyleri çantasıyla beraber dolaplara tıktım ortadan kalksın diye. Bu hafta dolap içlerini düzenlicem inşallah.
Artik koli görmek istemiyorum
Ben bu bahsettiginiz haberi bilmiyorum ama daha görüp bilmeden uzüntüden karnım ağrımaya basladiAllahim psikolojim bozuldu yaa
Geçmiş olsun canımHalsizim bayağı, gelemedim 2 gündür
Geçmiş olsun canımÖnemli bir şey yok canım şükür dün annemleydik hastanede yarın fıtıktan ameliyat olcak.
İnanmayana anlatamazsın canım "Lekum dinukum veliye din" diyeceksin geçeceksin.Teşekkür ederim. Yerdin bencede fetva veriyor muşuz bide açık açık ayetler varken
İlkokulda disiplini elden bırakmazsan ortaokulda kazanmış oluyorlar.Son güne bırakılan ödev yaptırıldı Zorlamak istemiyorum umarım ödev bilincini en kısa zamanda kazanır bizim oğlan.
Nego mutlu huzurlu sağlıklı bol temiz dümdüzenli yılların olsunnnn
Nego cum dün giremedim doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı huzurlu yılların olsun inşallah
Çok teşekkür ederim amin Allah razı olsunNego dogum gunun kutlu olsun güzel kadın Rabbim ailenle güzel bi ömür yasamayi nasip etsin❤
Geçmiş olsun canımBen dün öğleden sonra çok kötü oldum akşam yemek bile hazırlayamadım çocuklara.
Mutfağımda öyle duruyor. Oğlumda hastalandı
Geçmiş olsun canımOğlan kenidini iyi hissetmiyor okula götürmedim bugün uzansın dinlensin.İlaçlarını verdim vitaminde verdim inş.yarın gidebilir geri kalmaz dersinden.
Yemek olarakta aklımda taze fasulye var dolapta yapmazsam ezilebilir çocuklar içinde yanına makarna çorba yapabilirim.
Bebiş 7.dişi patlatıyor çok huzursuz maalesef sürekli mızmız.
Akşama imamı bayıltacakmışım1 bardaktan kendine göre yap. Canının çektiği şifadır derler yap da ye
Benim yemegim kofteli nohut ve salata bugunYemek ne yapacağız
Belki yanına mercimek bulgur pilavı yapabilirim çok uyumlu olmasadaBenim yemegim kofteli nohut ve salata bugun
Bir de sutlac yapicam
Peskevit pastası yap aynı mandıkKim dedi sütlaç diye anaaa un helvasını daha yapamadan şimdi de sütlaç düştü göynüme
Terzi kendi söküğünü dikemiyor sanırımOkun ya da kendin oku canım ağırlık olunca başka türlü zor geçiyor
Geçmiş olsun canımBen dün öğleden sonra çok kötü oldum akşam yemek bile hazırlayamadım çocuklara.
Mutfağımda öyle duruyor. Oğlumda hastalandı