Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim binadakiler doğru düzgün aidat ödemiyor ki, merdiven temizliği bile mesele. Jeneratör alınsa demek evimize haciz getirirler.Jeneratör yok mu? Bizim jeneratör alındı geçen yıl
Kendine göre yap canımCanım mercimek tereyağlı bulgur pilavı cekiyor ammaki çocuklar sevmiyor
Mercimek çorbası yapmayı düşünüyorum. Biraz da kabak var. Havuç ve patatesle karıştırıp mücver yapabilirim diye düşündüm. Üşenirsem eğer fırında başamel soslu makarna yapıp geçerim dedim.Yemek ne yapacağız
Pilavım vardı, tavuk yapacağım yanına. Eşim de salata yapsın bi zahmetYemek ne yapacağız
Tarhana çorbası, etli biber dolması, cacık ve kadayıf sarma (hazır)Yemek ne yapacağız
Off menü şahane Ellerine sağlık afiyetle yiyin inş.Tarhana çorbası, etli biber dolması, cacık ve kadayıf sarma (hazır)
Sağol Teyo :)Çok geçmiş olsun canım,
Haberi okudum görüntülere bakmadım, korkunç diyecek başka söz bulamıyorumKizlar bagcilar olayini gordunuz mu
Okun ya da kendin oku canım ağırlık olunca başka türlü zor geçiyorHasta da değilim aslında canım, ama halsizlik ve ağırlık var üzerimde
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsunOğlan kenidini iyi hissetmiyor okula götürmedim bugün uzansın dinlensin.İlaçlarını verdim vitaminde verdim inş.yarın gidebilir geri kalmaz dersinden.
Yemek olarakta aklımda taze fasulye var dolapta yapmazsam ezilebilir çocuklar içinde yanına makarna çorba yapabilirim.
Bebiş 7.dişi patlatıyor çok huzursuz maalesef sürekli mızmız.
1 bardaktan kendine göre yap. Canının çektiği şifadır derler yap da yeCanım mercimek tereyağlı bulgur pilavı cekiyor ammaki çocuklar sevmiyor
Sağol canım, amin.Şu dişler hayırlısıyla bi bitse de rahatlasak.Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun
19.5Negoooo Kaç oldun kız
terliksuu Bıyıklarımı almadım deyince kocalarınız boşa aldatmıyor sizi diyen üyeyi de unutmadıkBakım gecelerinde bıyıklarını alan @Saricivcivcikcik senide unutmadık