Dün eltim kv olurmu olmaz mı diye bir ağız dediAllah bildiği gibi yapsın madem böyle huyların var ne diye masum kızın başını yakarsın
Merhabalar burası epeydir aklimda ama, amasi o kadar karışık uzun ki..... umarım bu sefer buranın rutinine ayak uydurabilirimBen yeni girdim kizlar. Dolayısıyla buraya da katilmadim. Çok büyük depresyondayım toparlanamadim bir türlü kusura bakmayın
Allahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllah ameliyatı güzel geçer canımAmeliyat olcak canım bekliyoruz
Eltimin kızı Düğün gecesi bir kız oğlanla olan mesaj atmış tüm yazışmaları filan.
Oğlanda takıntılı bir kız işte diye kızı ikna etmiş.
Senin huzuru kaçırıyor demiş.
Geçen gün tekrar yakalamış.il dışında yarın kızı alıp gelecekler
Rabbim bizi bizlerden iyilerle karşılaştırsınAh yaa istemiyorum ağzımdan beddua çıksın tövbe yarabbim
Evlat ne zor büyüyor, madem var böyle işlerin milletin evladını ne diye ziyan edersin müptezel herif, hiç mi Allah korkusu yok bu insanlarda anlamıyorum, gerçekten çok üzüldüm(
Koşturmacali pazartesiden herkese selamGünaydınnnn yeni haftada sağlık,huzur, kolaylık diliyorumEki Görüntüle 3131844
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tenceresiz kaldim anne
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@black Ligt
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
Kutbettin
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Arrietty_
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
Böyle konularda fikir söylemekte çok sağlıklı değil keşke yorumsuz kalsaydın sonra sana sıkıntı çıkarabilirler.Dün eltim kv olurmu olmaz mı diye bir ağız dedi
Bende elin hasta ruhlu delisini anası babası akıllı edememişler siz mi adam edeceksiniz dedim.
Selam kızlar19 eylül ödevi
Bulaşık makinesini silmek temizlemek.
Giysi dolabının bir bölümünü düzenlemek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tenceresiz kaldim anne
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Black Light
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
Kutbettin
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Arrietty_
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
Bi kere yapan hep yapar daha neyine düzelir mi diyorlarDün eltim kv olurmu olmaz mı diye bir ağız dedi
Bende elin hasta ruhlu delisini anası babası akıllı edememişler siz mi adam edeceksiniz dedim.
Ödevler alındı19 eylül ödevi
Bulaşık makinesini silmek temizlemek.
Giysi dolabının bir bölümünü düzenlemek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tenceresiz kaldim anne
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Black Light
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
Kutbettin
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Arrietty_
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
Basın sağolsun Rabbim bir daha yasatmasın böyle şeyler insaAllah.Gecen hafta cenaze vardi gelemedim pek. Cogunluk bizim evde kaldi. Yemin ederim şoku atlatamadan evde olanlara şahit olunca ölen yakınıma üzülemedim. Ölenin çocukları bizim salonda bi kavgaya tutustu daha 2 gun gecmemis. Biri diyor annemin altinlari sende digeri diyor saati sende rezillikti. Esim bi ara ayip olmasa hepsini yollarım dedi. Ben de ayip mayip yok defolup gidip otelde kalsinlar. Annesine üzülmek bir yana benim kadar aglayan olmadı. Rezillik otesiydi. Gönderdim evimde sorun istemiyorum dedim. Üstüne birde bana laf edecek oldular eşim acınız var susuyorum ama eşime sesinizi yukseltemezsiniz deyince bunlar çıkıp gitti 2 si. Diger tanidiklardan kalanlar 1 hafta bizdeydi 4 kisi. Allah var bana is yaptırmadi kimse. Sen bebege bak dediler. Ama iste insan yoruluyor . Ne diyeyim valla negoya yazdığımda daha şoku atlatamamistim üzüntüden iki goz iki cesme ama yasanan olaylardan sonra sanki kafama vurdu biri çekiçle o kadar yıldım. Neyse şükür atlattık dün son misafir de gitti.
O zamannnnn gafami gobusune bastiricammmmmm ac kollarini
Uzlaşma yolu olurmu diye iklemde kalmışlarBöyle konularda fikir söylemekte çok sağlıklı değil keşke yorumsuz kalsaydın sonra sana sıkıntı çıkarabilirler.
Bende özledim yavrum ya valla allah agiz tadi bozmasin hayatima monoton derdim bazi zamanlar. Allah o monotonlugu aratiyormus. Her halimize bin sukur ya cok sukur.Sen nasılsın jesim başınız sağolsun. Özledik seni