- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Ev darmadağın şuanda Çayımı aldım oturdum.Dım dım dımmm evler toplu mu yoksa hala yatakta mısınız
Bu ne ya yap yap bitmiyor hep aynı şekle geliyor dedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ev darmadağın şuanda Çayımı aldım oturdum.Dım dım dımmm evler toplu mu yoksa hala yatakta mısınız
InşaAllah canım Rabbim acil şifalar versin.Aniden mi fenalaştı kaynanan?Hastaneden güzel haberler gelir inşallah
Ahahhh bende dün dedim yeter artık yap yap aynıEv darmadağın şuanda Çayımı aldım oturdum.
Bu ne ya yap yap bitmiyor hep aynı şekle geliyor dedim.
Oo çok zordur yatak, yorgan yapmakBenim toplu sadece bulasıkları yıkayamadım ama dün pert oldum platforma bile yazamadım
Dün yatak açtım yün yatak kullanıyoruz biz. Aksama kadar uğrastım o yünleri havalandırdım astar kılıflarını yıkadım yünleri elimle hep ayırdım pörçük pörçük ama nasıl rahat uyuttu bizi
İnşallah bonusumHastaneden güzel haberler gelir inşallah
kim hastanede bonusum
InşaAllah canım Rabbim acil şifalar versin.Aniden mi fenalaştı kaynanan?
Teşekkür ederim annemden öğrendim sağolsunOo çok zordur yatak, yorgan yapmak
Var mı bi gelişme canımHastaneden güzel haberler gelir inşallah
Geçmiş olsun kızına dutBugün büyük kızım ateşliydi sağlık ocağına götürdüm bi yatakları topladım her işim duruyo daha
biontech mi oldu kyv gecmis olsun bonus bilmiyordum :/Kv canım
Fenalaşmak değilde kötü oldu kalp sıkıntısı var anjio olucakmış
Sağol bonusum inşallah sizden de hayır haber alırızGeçmiş olsun kızına dut
Hmm anladım ins.anjiyosu iyi geçer.Kv canım
Fenalaşmak değilde kötü oldu kalp sıkıntısı var anjio olucakmış
Geçmiş olsun dutumBugün büyük kızım ateşliydi sağlık ocağına götürdüm bi yatakları topladım her işim duruyo daha
Ne varsa eskilerde var. Benim anneminde elinden her iş gelir.Teşekkür ederim annemden öğrendim sağolsun
Benim balkonda branda olmasına rağmen kuşlar güvercinler içeri kısmına masa üstüne kadar giriyorlardı...boş cd taktık üç beş tane sallanıyorSlm kızlar bir süredir yoktum sabah eşimi işe çocukları okula gonderip çay keyfi yaptım...sonrasında evi süpürdüm sildim bulaşıkları makineye attım bebeğimi uyuttum güvercinler balkonumu kirletiyor sürekli bir çözüm bulamadım balkonu kapattirmam lazım şu ara yaptırımayız neyse hayırlısı olsun
Sağolasın sivitim ❤Geçmiş olsun dutum