- 8 Aralık 2011
- 44.047
- 153.750
Kuzum başım çok ağrıyordu doğru düzgün bir şeyde yapamadım o yüzden siteye giremedim girsemde okuyamadım zaten geri çıktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum başım çok ağrıyordu doğru düzgün bir şeyde yapamadım o yüzden siteye giremedim girsemde okuyamadım zaten geri çıktım
Mimesis çok teşekkür ederimPinhan doğum gününüz kutlu olsun. Sevdiklerinizle beraber nice mutlu, sağlıklı yıllara inşallah. :)
Amin aminAnlayabiliyorum imtihanımız olsa gerek Allah daima iyilerle karşılaştırsın şimdi çocuklarıma bu duayı daha çok ediyorum.
Evet sürekli öyle oluyor beni aşağı çekme hep var bana karşı 3 ü birlik oluyordu dışlamaya hor görmeye çalışıyorlardı.Zamanı var bencede.Benim için kişi bitmiş durumda ama eşimle zamanla elbette konuşacaklardır herşeyin hayırlısı olsun.Teneffus Zili kuzum sen konuşsanda o seni aşağı çekmek için uğraşacak olay sen dedin ben dedim olacak bu da sağlıklı bir iletişim değil bırak zamanı Allah ayarlasın inan o cevap verme fısatını bir şekilde sana sunuyor yeterki hırslarımıza yenik düşmeyelim.
Kolay gelsin aynı durumdayız bizde 1.sınıfa başladık.2 gundur ben ben degilim ne zormus 1. Sınıf anasi olmak ufaklikta durmamaya basladi,is falan yaptirmiyor bana,2 gundur ne yaptığımın farkinda degilim gercekten bugun neler yapmisim bi yazayim
sabah çocuklar uyuyorken wc leri yikadim
kahvalti hazirladim
odalari toparladim
mutfagi toparladim, bulasik makinasini doldurup calistirdim
tezgah ve ankastreyi temizledim
oglumun beslenmesini hazirladim
oglumu okula birakip geldim
aksama misafirim gelecekti onlar icin magnolya,patates salatasi ve poça yaptim ( poca hamurum yine kabarmadi,dunku gibi olacak sandim ama pişerken mayasi geldi )
oglumu okuldan aldim geldim
aksam misafirlerim geldi onlarla ilgilendim
misafirler gitti mutfagi toparladim,uyumaya gidiyorum sabah gorusuruz
Benim ufaklik 5 aylik babasi yokken oglumu ben goturup getircem,5 aylik bebekle goturup getirmek zorluyor beni,erzurumda havalar sogudu artik, kizi hasta etmem insallah oglum cok seviyo okulunu, insallah hep boyle devam ederKolay gelsin aynı durumdayız bizde 1.sınıfa başladık.
Şimdilik zorlanmadım havalarda iyi belki ondan kış daha zor geçer.
Ödev konusunda sıkıntı yaşayacağız gibime geliyor.
Günün nasıl geçti dedim çok güzeldi dedi.
Anlatsana diyorum teneffüslerde ne yaptın neler yaptınız diye.Ben de oğlan kadar heyecanlıyım duygulanıyorum benim çıktığım törenlerde şiirler yazılar okuduğum merdivenlerden o çıkıyor bahçede oynuyor ne tuhaf aman Allah ım diyorum
Küçük kaç yaşında senin? Bizim kız 9 aylık
GunaydinGünaydınnnn Eki Görüntüle 3129695
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tenceresiz kaldim anne
Amazing family
Tiniminimavihanim
Homer Simpson
penyez83
sweetgirlcandy
Black Light
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
A Arrietty_
B bilemegec
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
Migrenben
GÜNAYDINNNN Nego , kızlar...Herkese hayırlı nurlu sabahlar olsun...Günaydınnnn Eki Görüntüle 3129695
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tenceresiz kaldim anne
Amazing family
Tiniminimavihanim
Homer Simpson
penyez83
sweetgirlcandy
Black Light
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
A Arrietty_
B bilemegec
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
Migrenben
Maşallah Allah bağışlasın İnşallah severler benim ki de şimdilik sevdi bakalım değişmez umarım.Eve geldi yerinde duramıyor bi oraya bi buraya gidiyor.Enerjisi azalır demiştim ama nerdeeBenim ufaklik 5 aylik babasi yokken oglumu ben goturup getircem,5 aylik bebekle goturup getirmek zorluyor beni,erzurumda havalar sogudu artik, kizi hasta etmem insallah oglum cok seviyo okulunu, insallah hep boyle devam eder
Ne cabuk 35 olduk dimi.Teşekkür ediyorum, en sevdiğim çizgi film kahramanı
Teşekkür ediyorum
Tespit gibi tespit. Temizlik düzen bizim işimiz
Teşekkür ediyorum teneffus zili
Ne ara 35 oldu anlamadım açıkcası..
Umarım siz de en güzel yerlerde huzurlu bir evde sağlıkla karşılayın bu yaşı
Teşekkür ediyorum Deren
87liyim evet
30 dan sonrasını anlamadım, bakalım ne olacak