Bazen bizde çıkıyoruz aynen trafik olmayan yereSürmek için çıkıyorum dediğim de tabi trafik olmayan yerlerde eşimle beraber.:)
Geçmiş olsun. Kendilerini görmüyorlar bide atarlanıyorlar dahaBende dısardaydım kadının biri çarpacaktı bana arabada bir de elinde tlf kadın bana atarlanıyor hey Allah'ım dedim böyle trafiğe çıkıyorlar zoooort diye korna çalıyor bana mal ana yola hızla girmeye çalışıyor kenarda bekliyorım yola geçecem gördüm durdum birde bana atarlanıyor gözlüğümü nereye koyduğumu unutmusum eskü gözlüğü taktım çok iyi görmüyorum bununla sonradan fatkettim elindeki telefonu vallahi arabanın önüne geçer bırak o elindekini plakını alır şikayet ederim derdim hem bana çarpacak korna çaldı kız korktu trafik canavarları
Sağol canım benim ya elinde tlf tek elle kullanıyor arabayı ne ne bağırıyon dedim bekledim geçmedim bir süre söylendi durdu camları kapalı ahhh keşke cama doğru gideydimGeçmiş olsun. Kendilerini görmüyorlar bide atarlanıyorlar daha
Canım ya çok geçmiş olsun çok dikkat etmek lazım. Yolun karşısına geçmek için ışık butonuna basıyorum arabalara kırmızı yandığı halde basıp geçiyorlar düşün o arada bende yolun ortasındayim ya çarpsa tamam suçlu ama bebemle bana bişey olduktan sonra suçlu olsa ne olmasa ne giden gittikten sonra. Düşün artık kaldırımlar bile güvenli değil kaldırıma çıkanlar bileBende dısardaydım kadının biri çarpacaktı bana arabada bir de elinde tlf kadın bana atarlanıyor hey Allah'ım dedim böyle trafiğe çıkıyorlar zoooort diye korna çalıyor bana mal ana yola hızla girmeye çalışıyor kenarda bekliyorım yola geçecem gördüm durdum birde bana atarlanıyor gözlüğümü nereye koyduğumu unutmusum eskü gözlüğü taktım çok iyi görmüyorum bununla sonradan fatkettim elindeki telefonu vallahi arabanın önüne geçer bırak o elindekini plakını alır şikayet ederim derdim hem bana çarpacak korna çaldı kız korktu trafik canavarları
Çok geçmiş olsun keşke plakayı alıp şikayet etseydin trafik magandası böyleleri.Bende dısardaydım kadının biri çarpacaktı bana arabada bir de elinde tlf kadın bana atarlanıyor hey Allah'ım dedim böyle trafiğe çıkıyorlar zoooort diye korna çalıyor bana mal ana yola hızla girmeye çalışıyor kenarda bekliyorım yola geçecem gördüm durdum birde bana atarlanıyor gözlüğümü nereye koyduğumu unutmusum eskü gözlüğü taktım çok iyi görmüyorum bununla sonradan fatkettim elindeki telefonu vallahi arabanın önüne geçer bırak o elindekini plakını alır şikayet ederim derdim hem bana çarpacak korna çaldı kız korktu trafik canavarları
Sağol canım benim kaldırımdan iniyordum kırmızı ışık falan yoktu işte. Yani doğrudur adamlar çarpsa Allah muhafaza küm haklı haksız ne anlamı kalıyorCanım ya çok geçmiş olsun çok dikkat etmek lazım. Yolun karşısına geçmek için ışık butonuna basıyorum arabalara kırmızı yandığı halde basıp geçiyorlar düşün o arada bende yolun ortasındayim ya çarpsa tamam suçlu ama bebemle bana bişey olduktan sonra suçlu olsa ne olmasa ne giden gittikten sonra. Düşün artık kaldırımlar bile güvenli değil kaldırıma çıkanlar bile
Sağol canım benim Elim ayağım titredi kızda korktu geçerken fark ettim artık geçmiş sayılırdım o an insan tutuluyor. Sonradan sakinleştikten sonra keşke şöyle böyle yapsaydım diyor insan ama söyleniyordu daha bana.Çok geçmiş olsun keşke plakayı alıp şikayet etseydin trafik magandası böyleleri.
Zaten bi geldin MaşAllah sanaBen kendi kendime maraton yaptim, dus aldim ölmeye gidiyorum artik
Yatakları topladım
Odaları topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Yemek yaptım (tavuklu bezelyeli patates yemeği pilav mercimek çorbası )
Mutfağı topladım bulaşık makinesini doldurdum
Bütün evi süpürdümEve geldim Sofra bezlerini çırptım makinaya attım çalıştırdım
Kimse de yok şansıma ya, olsaydı maratona çıkardık yapardım