Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen mutfağa bahçeden büyük hamam böceği girmiş uçabileninden Bonus un hiç görmediği hamam böceği bu.İçinde bir şeyde gezebilir
Oovvv yoooİçinde bir şeyde gezebilir
Bende ne yapsam diye kafa patlatiyorumAkşama yemek derdim yokk
Tavuklu pilav yaptım ben dün turşu yanında ayran çorbası.Bende ne yapsam diye kafa patlatiyorum
Bende tavuk cikardim simdi canim cektiTavuklu pilav yaptım ben dün turşu yanında ayran çorbası.
Eve geldim Sofra bezlerini çırptım makinaya attım çalıştırdımYatakları topladım
Odaları topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Yemek yaptım (tavuklu bezelyeli patates yemeği pilav mercimek çorbası )
Mutfağı topladım bulaşık makinesini doldurdum
Ben kendi kendime maraton yaptim, dus aldim ölmeye gidiyorum artikEve geldim Sofra bezlerini çırptım makinaya attım çalıştırdım
Kimse de yok şansıma ya, olsaydı maratona çıkardık yapardım
Ben bugün mutfak toplama dışında hiç birşey yapamadım disardaydim bütün gün şimdi girdim eve
Ben sürmek için çıkıyorum arada telefonda uzun konuşmayı hayatta yapamam herhalde.Hiç cesaret edemem.Allah akıl fikir versin böylelerine.Gelmiş geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.Bende dısardaydım kadının biri çarpacaktı bana arabada bir de elinde tlf kadın bana atarlanıyor hey Allah'ım dedim böyle trafiğe çıkıyorlar zoooort diye korna çalıyor bana mal ana yola hızla girmeye çalışıyor kenarda bekliyorım yola geçecem gördüm durdum birde bana atarlanıyor gözlüğümü nereye koyduğumu unutmusum eskü gözlüğü taktım çok iyi görmüyorum bununla sonradan fatkettim elindeki telefonu vallahi arabanın önüne geçer bırak o elindekini plakını alır şikayet ederim derdim hem bana çarpacak korna çaldı kız korktu trafik canavarları
Sağol canım benim Allah razı olsun.Ben sürmek için çıkıyorum arada telefonda uzun konuşmayı hayatta yapamam herhalde.Hiç cesaret edemem.Allah akıl fikir versin böylelerine.Gelmiş geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.