- 2 Ağustos 2013
- 33.985
- 100.784
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyu bence
Nego size neler edecekİş yap yap hep aynı boşver yat gitsin amann
Bir bez alda hemen camların üsten üsten tozunu al görev tamam sa nego bişey demezNego size neler edecek
Ahahahah az kaldı kalkcam inanıyorumBir bez alda hemen camların üsten üsten tozunu al görev tamam sa nego bişey demez
Bende her yeri kapattım. Kapatınca sıcak açınca soğuk oluyor ortası yokBildiğiniz soğuk geliyor camdan. Şimdi kalkıp kapatıcam Yavaş yavaş geçseydik bi anda garip oldu direkt kış modu
Isırırm o ayakları yerim
Valla yaBende her yeri kapattım. Kapatınca sıcak açınca soğuk oluyor ortası yok
Hahaha insanın inanası gelmiyor bizim de ev bugün esiyor biraz serin hava şükürler olsun.Bildiğiniz soğuk geliyor camdan. Şimdi kalkıp kapatıcam Yavaş yavaş geçseydik bi anda garip oldu direkt kış modu
Bilirim bonus bilirim. Nego gelince R yi güzel yapıyon (acı tecrübem) ühüüKendi dopuğuma mı sıkaydım negonun görnediği yerde yat aşşa derim
Artık benim de dikey şarjlı süpürgem var5 eylül ödevi
Elektrik süpürgesini temizlemek.
Pencere önlerini silmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
Selizay
@Tenceresiz kaldim anne
Amazing family
@Tiniminimavihanim
@M e r i d a
@penyez83
sweetgirlcandy
@J a n e
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
A Arrietty_
@bilemegec
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
Kuzum nerdesin bilmiyorum ama bizim memleket doğduğumdan bu yana böyle sıçak görmedim bildiğin ateş topu enseden başlıyor baştan ayağı sırılsıklam oluyorusun ben yazı çok severim sele serpe dolaşmayı onu bırak artık Allahın mağrifetine sığınarak don paça geziyoruz Rabbimin bir bildiği vardır ama yok soğuk geldin istiyorum artıkSicakalrdan bunaliyoruz da kış gelmesini hiç istemiyorum geçen sene doğalgaza her ay 1500 1800 arası ödedik çokta sıcak bir evde oturmadik. Bu sene 2500 den aşağı odemeyiz diye düşünüyorum. Bebem geçen sene yeni dogmustu üstünü ört duruyordu şimdi üstünude ötmüyor firil firil dolanıyor evin her yerinde valla hiç istemiyorum şimdi cıbıl cıbıl dolaşıyor evde kışın napicaksak donmaktan sa yanmayı tercih ediyorum
Bizde klima açıyorduk gecen ay kızın alejisi tutu şimdi kaçak göçek açabiliyoruzBizde klima açıyorduk haliye çok geliyordu.Allah yardımcımız olsun hepimizin. Isınmaya giyime ve yiyecek-içeceğe bu kadar vermek çok saçma geliyor bunların ulaşılır makul olabilmesi lazım herkes için.
Çok geç geliyormuşsun eve ya her gün mü rutinin böyle yoksa belirli günler mi özellikle Çocuğun futbolu her gün yoksa daha rahat edersin de her gün böyleyse en zaruri işleri yapman yeterli zaten A Arrietty_Çalışan anneler nasıl yapıyorsunuz
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
Selizay
@Tenceresiz kaldim anne
Amazing family
@Tiniminimavihanim
@M e r i d a
@penyez83
sweetgirlcandy
@J a n e
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
A Arrietty_
@bilemegec
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
Rabbim yardım etsin kullarını bunaltmasin inşallahKuzum nerdesin bilmiyorum ama bizim memleket doğduğumdan bu yana böyle sıçak görmedim bildiğin ateş topu enseden başlıyor baştan ayağı sırılsıklam oluyorusun ben yazı çok severim sele serpe dolaşmayı onu bırak artık Allahın mağrifetine sığınarak don paça geziyoruz Rabbimin bir bildiği vardır ama yok soğuk geldin istiyorum artık
Bebişli anneleride anlıyorum ama bizim memleketi sıkı bir soğuk bekliyor