- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta döneminde olabilir misiniz acaba? Çünkü adetiniz biteli 9 gün olmuş ya aklıma benim o geldiKızlar bsy sorcam size korunmayı bırakalı neredeyse 1 ay olacak. Bazı sebeplerden dolayı 2.çocuk istiyoruz uzun meselesi. Bazen yumurtlama dısı gebe kalınıyor ya adetim biteli 9 gün falan oldu. Ama kasıklarım 2 gündür çok fena hele de bugün çok acıyor ani hareket yapmaktan bile korkuyorum yarın erken gebelik testi yapsam bsyler çıkar mı acaba
O da olabilir ama yumurtlama günü dısında da hamile kalınabiliyor ya o ihtimali de düşündüm hiç yumurtlama günlerinde ağrı yasamam genelde ondan dolayı kafam karıştıYumurta döneminde olabilir misiniz acaba? Çünkü adetiniz biteli 9 gün olmuş ya aklıma benim o geldi
Bir erken gebelik testi yapın bakalımO da olabilir ama yumurtlama günü dısında da hamile kalınabiliyor ya o ihtimali de düşündüm hiç yumurtlama günlerinde ağrı yasamam genelde ondan dolayı kafam karıştı
Sabah yapayım o zaman teşekkür ederimBir erken gebelik testi yapın bakalım
Yumurtlama sancısı olabilir bencedeKızlar bsy sorcam size korunmayı bırakalı neredeyse 1 ay olacak. Bazı sebeplerden dolayı 2.çocuk istiyoruz uzun meselesi. Bazen yumurtlama dısı gebe kalınıyor ya adetim biteli 9 gün falan oldu. Ama kasıklarım 2 gündür çok fena hele de bugün çok acıyor ani hareket yapmaktan bile korkuyorum yarın erken gebelik testi yapsam bsyler çıkar mı acaba
Kafamı karıstıran ilk defa böyle oldu yumurtlama dönemlerinde kasık ağrısı hiç yasamam. Belki de korunmayı bıraktığımızdandır direk gebeliğe yormak da istemiyorumYumurtlama sancısı olabilir bencede
Bende hiç yaşamazdım ya da dikkat mi etmiyordum bilmiyorum. Ama korunmayı bırakınca farkettim sancı oluyordu. İnşallah vardır bebişKafamı karıstıran ilk defa böyle oldu yumurtlama dönemlerinde kasık ağrısı hiç yasamam. Belki de korunmayı bıraktığımızdandır direk gebeliğe yormak da istemiyorum
Hayırlısı bakalım insaAllahBende hiç yaşamazdım ya da dikkat mi etmiyordum bilmiyorum. Ama korunmayı bırakınca farkettim sancı oluyordu. İnşallah vardır bebiş
Yok yav hamilelikten yürüyordur penguen gibi diye düşündükMuhteşem atmışlar hamilelikten değil arkadaşlar kızın totosu sorunlu
Ay çok merak ettim
Bizim buraya da dün bi anda soğuk geldi
Gelsin bacım töbe daha şikayetci olursam en azından giyinip oturuyosun soyunmakta bir yere kadar artık derimizi yüzelim
Valla bende havalar ısınmadı diye yakınıyordum da bu kadar da beklemiyordum yandık bu sene valla
Bildiğiniz soğuk geliyor camdan. Şimdi kalkıp kapatıcam Yavaş yavaş geçseydik bi anda garip oldu direkt kış modu
Ayyy dün aynen serinledi çok şükür dedim ben böyle sıcak görmedim bu şehirde bu kadar.Kuzum nerdesin bilmiyorum ama bizim memleket doğduğumdan bu yana böyle sıçak görmedim bildiğin ateş topu enseden başlıyor baştan ayağı sırılsıklam oluyorusun ben yazı çok severim sele serpe dolaşmayı onu bırak artık Allahın mağrifetine sığınarak don paça geziyoruz Rabbimin bir bildiği vardır ama yok soğuk geldin istiyorum artık
Bebişli anneleride anlıyorum ama bizim memleketi sıkı bir soğuk bekliyor
Son olarak dip köşede yapmadığım bir şeyi daha buldun ocağın taşlarını kremle telleyecektim kaldı kaldı yine yakaladın yapacam tamam dostum hele bi okula gidip geleyim6 eylül ödevi
Ocağı ayrıntılı temizlemek.
Küçük ev aletlerini silmek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tenceresiz kaldim anne
Amazing family
Tiniminimavihanim
Homer Simpson
penyez83
sweetgirlcandy
Black Light
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
A Arrietty_
B bilemegec
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
Ben bunun basma etekli ve çiçek fistanlıların işi olduğuna inanıyorum hojjammmAllah sonumuzu hayır etsin dünyayı mahvettik el birliğiyle.
Ben değildim dün çok iş yaptımValla bugün neyse hepimiz öyleyiz. Yürüyecek dermanım yok