- 11 Nisan 2007
- 83.208
- 483.032
Nego ulen kadın !! gene beni püsükolojik baskıya soktun (bakınız burda saçsaça başbaşa giren emoji ) daha sabah kahvemi içmeden tuvaleti lavaboyu cifledim
Spordan geldim daha çekmece yapılcak diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nego ulen kadın !! gene beni püsükolojik baskıya soktun (bakınız burda saçsaça başbaşa giren emoji ) daha sabah kahvemi içmeden tuvaleti lavaboyu cifledim
Maşallah yine formdasiniz benim bugün özel günüm bi koltuktan kalkıp diğerine yatmayı planlıyorum önce bi kek yaptım, iş çıktıkça mecbur yapicam yine cocuklar saolsun24 temmuz maddelerim
1- Ütü yapılacak
2- Çamaşır katlanıp, yerleşecek
3- Ev süpürülecek
4- Bir çekmece düzenlenecek
5- Çocuklara banyo yaptırılacak
Manevi listem :
1- 50 sayfa kitap okunacak
2- Spor yapılacak
3- Sakin olunacak ommmm
4- Film izlenecek
5- Pozitif olunacak
Ay bende evde pilates yapmayı çok seviyorum ama onu yapınca evin işleri kalıyor yada tembelliğime geliyor yapamıyorumSpordan geldim daha çekmece yapılcak diyorum
Ay bende evde pilates yapmayı çok seviyorum ama onu yapınca evin işleri kalıyor yada tembelliğime geliyor yapamıyorum
Teşekkür ederimÇok güzel olmuş teşvik edici ❤
Az daha uyusaydınYeni kaktım
Böyle hissederim işte benTam da demin plastik çekmeceye bakıyodum ne ara bu kadar dağıldı diye
A ha ha, ne kadarlık bebeklerBugun ki onceligim oglumu doyurmak bebeklerimin bezlerini degistirmek doyurmak uyutmak kendim iki lokma yemek sonra salonu mutfagi toparlamak aksama ne pisirsem diye dusunurken bebeklerin uyanmasiyla yeniden doyur uyut fasili. Pesinden oglumu tekrar doyurmak ardindan yine iki lokma kendim yemek sonra aksam yemegini hazirlayip yeniden bebekleri doyur uyut aaa aksam olmus bile. Evi de yarin supururum diye kendimi avutmak silmeyi toz almayi saymiyorummm bileeeģģmmmm.
Efo etkisi böyle bir şey bebeğimNego ulen kadın !! gene beni püsükolojik baskıya soktun (bakınız burda saçsaça başbaşa giren emoji ) daha sabah kahvemi içmeden tuvaleti lavaboyu cifledim
Çok geçmiş olsun, özel günlerde özel izinliyiz zatenMaşallah yine formdasiniz benim bugün özel günüm bi koltuktan kalkıp diğerine yatmayı planlıyorum önce bi kek yaptım, iş çıktıkça mecbur yapicam yine cocuklar saolsun
Benimkiler az daha büyüsünler şöyle biraz rahat göreyim inşallah squat,pilates Allah ne verdiyse artıkBelli bi saatte yaptınmı yorgunluğun aksine çok iyi gelir zaten 1 gün plates 1 gün dinlenme şeklinde olmalıymış
Teşekkür ederim, kendi kendimize izin veriyoz işte ne güzel adam gelsin öyle dicem izinliyim, bugün git yarın gelTeşekkür ederim
Az daha uyusaydın
Böyle hissederim işte ben
A ha ha, ne kadarlık bebekler
Efo etkisi böyle bir şey bebeğim
Çok geçmiş olsun, özel günlerde özel izinliyiz zaten
Buyuk 7 yasinda kucukler daha 20 gunluklerTeşekkür ederim
Az daha uyusaydın
Çok değil 10 saatçik uyumuşumTeşekkür ederim
Az daha uyusaydın
HoşgeldinTeşekkür ederim, kendi kendimize izin veriyoz işte ne güzel adam gelsin öyle dicem izinliyim, bugün git yarın gel
Oyy minicikler daha ikizler demek, sağlıkla büyüsünlerBuyuk 7 yasinda kucukler daha 20 gunlukler
Diyet yapan olmayınca uğramaya da yüz yokBi süre diyet obası rafa kalkcak sanırım
Ben de gündüzler iyi de ajşamlar pek uymuyo,,Oyy minicikler daha ikizler demek, sağlıkla büyüsünler
Diyet yapan olmayınca uğramaya da yüz yok
Bende güne güzel başlıyorum hep zatenBen de gündüzler iyi de ajşamlar pek uymuyo,,
Özledim seni be zalımBende güne güzel başlıyorum hep zaten
Hep beraberiz ama yetmiyor dimiÖzledim seni be zalım
Yoh bi gün konuşmayınca özlüyom hemenHep beraberiz ama yetmiyor dimi
HosbuldumHoşgeldin