- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Domates,biber,salatalık,patlıcanNe fidesi diktiin dedin de ben mi kaçırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Domates,biber,salatalık,patlıcanNe fidesi diktiin dedin de ben mi kaçırdım
Nasıl gelcek kız yasakta izni mi var bana izin vermedilerBenimki de haftaya gelecek korkuyorum vallahi
Bereketli olsun inşallahDomates,biber,salatalık,patlıcan
Belge alacam dedi bakalım pawim gi. Alabilirse. Zaten yasak denilince aklıma ilk sen geldin.Nasıl gelcek kız yasakta izni mi var bana izin vermediler
azledicem başkan yardımcılığındanİyiyim sen nasılsın yatistayim 7/24
Benimki de bu hafta izinliİyi şükür ramazan zorlu geçiyo bu hafta kocam işe başladı çok mesudum
Çok zor veriyolar baya yalvardım da ama alamadım kaldım burlarda bayramda patili bebem ve ben bi başımıza kaldıkBelge alacam dedi bakalım pawim gi. Alabilirse. Zaten yasak denilince aklıma ilk sen geldin.
Kız vallahi ramazan dan kalkamıyorum. Ramazan geçsin bak hele telligeazledicem başkan yardımcılığından
Amiiiin inşaallahBereketli olsun inşallah
Allah bol sabırlar versin negomBenimki de bu hafta izinli
He gurbet kuşu. Eşimin işinden alırız diyoz ama bakalımÇok zor veriyolar baya yalvardım da ama alamadım kaldım burlarda bayramda patili bebem ve ben bi başımıza kaldık
Hey masallah daha yok muyduYaptıklarım
Sabah erkenden
Part 1
Çocukların yatakları düzelttim,odayı havalandırdım
Wc yi bingo oksijenle temizledim
Banyo lavabosunu ovdum
Çiçeklerimi suladım
Makineye çamaşır attım
Bulaşık makinesini boşalttım
Elde yıkanacakları yıkadım
Küçüğe kahvaltı hazırladım,topladım
Çatal kaşıklıkları yıkadım,çatal kaşıkları çamaşır suyuna koydum
Part 2
Balkonda ki kilimleri silkeledim serdim
Fidelerimi suladım
Eşim uyandı yatağı düzelttim
Bugün ütüleyeceklerimi ayırdım
Kitaplığımı düzenledim
Temizlik kovalarımı hazırladım
Part 3
Çamaşır suyuna koyduğum çatal kaşıkları makineye attım yıkandı
İki posta çamaşır astım
Yazlık,kışlık ayakkabıları ayırdım
Salon camlarını sildim
Çiçeklern yerini değiştirdim
Tv ünitesini komple sildim,sehpaları sildim
Koltukları süpürdüm
Ivır zıvırları kaldırdım salondan
Evi süpürdüm
Kapıların,oturma odasının tozunu aldım Küçüğüme yemek verdim
Yerler silinecek
Ütü yapılacak
Dip köşe olmadı ama neyse, yine video çekicem
Aynen işinden alabilir bence de. Benim eşimde çalışıyo şansıma bayramda da tek kalınmaz diye hüzünleniyom aradaHe gurbet kuşu. Eşimin işinden alırız diyoz ama bakalım
Ona versin bence ben raaatımAllah bol sabırlar versin negom
Silme ve ütü var olmaaaamı ayrıntılı olmadı ki ya canlı ders çıktı kaldıHey masallah daha yok muydu
Tek olur musun gi biz varız. Üzülme geçecek bu günlerdeAynen işinden alabilir bence de. Benim eşimde çalışıyo şansıma bayramda da tek kalınmaz diye hüzünleniyom arada
Ananeme annem bakıyor canım salonu biraz yatak odası tarzına çevirdiler yatak odasını kız kardeşim kullanınca oda sıkıntısı yüzünden annemin evinde olmasın demiştik :) ne ikram etsek amann çikolata baklava yeseler yetmez mi kiİstemeye gelince ne ikram edilirdi hatırlamıyorum ayıp olmaz canım da annenin evde neden olmuyor?
Canım benim istememde cayin yanina pogaca börek pasta kurabiye tarzi tabak hazırlamıştık. Sonra kahve, meyve falan.Makinaya çamaşır attım
Çikolatalı yerleri sildim
Hanfendiyi doyurdum
Anneme geldim iki dakika gidecem eve
Bişey sorucam ben istemeye geldiklerinde
İkramlık ne yapılır sizce ,virüs de hiç yeme içme olmasa keşke ama
Bide babam yok ya erkek kardeşimin evinde olsun diyoruz ama ayıp olurmu sizce
Öperim pamuk kalbindeen canımsınTek olur musun gi biz varız. Üzülme geçecek bu günlerde